strick - Pią 11 Sty, 2008 na hodze jest kilka ogłoszeń 206, jedna jest w bielsku za 35000Marek23 - Pią 11 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
Dodatkowo powiedzial ze wcale 106 nie bedzie wolniejsze
To się troszkę nie zna na rajdówkach. Może na prostej, ale samym zawiasem i generalnie stabilnością 206 niszczy 106 i tak zawsze było. Wystarczyło śledzić wyniku Pucharu Peugota.
Bad-i, bez urazy, 106 jest bardzo nerwowe. A Ty nie będziesz nim jeździł po torze, tylko po dziurawych oeasch. Jeśli chcesz coś zrobić serio profesjonalenie to radzę 206. Jest łatwiejszy w prowadzeniu, szybciej się go nauczysz i będę lepsze wyniki...Bad-i - Pią 11 Sty, 2008 Mare23 moze i tak (ale uwazam ze Lenartowicz troche sie zna - w koncu Kornel smigal willim w RSMP) ale budzet na 206 x2, czesci i serwis x2. Szczerze mowiac nawet jezeli 206 jest o wiele szybszy to ja chyba i tak wole kupic teraz juz cos zebym mogl wyjechac na odcinki bo inaczej zwariuje.
Podsumowujac chce auto przygotowane oraz gotowe w kazdej chwili na start. Taki 206 to na bank super sprawa ale koszty jego serwisowania sa przeokrutne.CHRZANEK - Pią 11 Sty, 2008 Bad-i: Jeżeli to jest 106 Jarka Szeji to bierz.
Autko miało niegroźną przygodę w bok, ale jest szybkie, doinwestowane, i gotowe do startów.Bad-i - Pią 11 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i: Jeżeli to jest 106 Jarka Szeji to bierz.
Autko miało niegroźną przygodę w bok, ale jest szybkie, doinwestowane, i gotowe do startów.
na szybach jest J.Szeja
M.Szeja
takze to chyba to
a tak powaznie to wlasnie jeszcze raz gadalem z Kornelem (Lenartowiczem) i tez zaproponowal swoja pomoc jezeli jutro pojade. Rano mam miec zdjecia ale wyglada to obiecujaco.106 - Sob 12 Sty, 2008
Marek23 napisał/a:
s16 nie jest dupowozem, klepie rally wszędzie, nawet na wstecznym.
no nie wiem... zalezy jak i gdzie, ja swoim laje s16 :] jadac swoim pezetmoty
batow od s16 nie dostalem na sniezce mialem pierwsza ze 106tek w gen na
chyba 4, na tyskim wymiennie raz wygrywalem raz bylem za s16 michalskiego....
zalezy jakie s16, jakie 8v i kto nimi jedzie....
a konkretnie to bad-iemu tak jak marek polecam to s16. stracic na tym aucie
nie straci, a raczej nie ma w pl fajnie zrobionego 8v w A6*
206 jest 2x drozsze w obsludze chyba tylko w peugeot sport polska (7000 pln
przeglad skrzyni w pucharowce). ta 106tka jezdzi na 15" wiec nawet opony
sa te same, klocki tyle samo, do 206 blacharki jest bardzo duzo....
tyle tylko ze koszt zakupu jest min 2x wiekszy ale w obsludze juz chyba takiej
duzej roznicy nie ma.
No bo Twój to najlepszy pug 8v qbus - Nie 13 Sty, 2008 Wlasnie zdalem egzamin na licencje P, szkolenie i sam test to lekki smiech na sali. Jak ktos sie wczesniej nie interesowal to moze sie cos ciekawego dowiedziec, mnie raczej nic nie zaskoczylo. Jak dobrze pojdzie to moze pojade jakis ppzm w tym roku na prawym. Bad-i - Nie 13 Sty, 2008 kongratulejszyn Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 brawo qbus
Bad-i czekam jutro na info czy jedziemy we wtorek rano Bad-i - Pon 14 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
brawo qbus
Bad-i czekam jutro na info czy jedziemy we wtorek rano
do 12 mam miec reszte zdjec i liste offsetu
Marcel wez nauszniki bo to ty ewentualnie bedziesz wracal padlina (ja sie nie zmieszcze)CHRZANEK - Pon 14 Sty, 2008 qbus: gratki - im wcześniej tym lepiej
bad-i: Ciesze sie że dolączasz do grona użytkowników 106 Bad-i - Pon 14 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
qbus: gratki - im wcześniej tym lepiej
bad-i: Ciesze sie że dolączasz do grona użytkowników 106
umowy jeszcze nie podpisalem ale wyglada na to ze jutro nim wrocimy CHRZANEK - Pon 14 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
wyglada na to ze jutro nim wrocimy
Na takim przelożeniu to będziecie wracać 80kmh albo marcelowi eksploduje glowa od halasu strick - Pon 14 Sty, 2008 qbus graty, kolejny licencjonowany
Bad-i trase juz sparawdzałes? Jedziesz przez katowice?