KonradMK - Pon 12 Lis, 2007 bez sraczki panowie, spokojnie to trzeba załatwić z pełnym profesjonalizmem. można tymczasem wysłać jakieś ładne życzenia szybkiego powrotu do zdrowia od HH.org ze zdjęciem i np naklejką, niech sobie chłopak przyklei gdzieś tam to bedzie miał w pamięci że musi szybko się pozbierać do kupyMick - Pon 12 Lis, 2007 Kondziu,
z tego co mówił Rudell i tak ma do niego podjechać w weekend, wiec możemy mu rzeczywiście zorganizować ładną karteczkę z życzeniami np na papierze HOT Hatch.org z podpisami każdego z nas,
jak ktoś chce się pobawić to można wrzucić też małe fotki samochodów, a np pod oknem stanąć kilkoma samochodami żeby zobaczył co go czeka za miesiąc.
Rudello napisz kiedy będziesz do niego chciał jechać to się umówimy w kilka osób.dzik - Pon 12 Lis, 2007 To mozna by zrobic spota pod jego oknem.Mick - Pon 12 Lis, 2007 tylko poinformujcie może tutaj o ewentualnym spocie...
bo jak wiecie nie wszyscy mają dostęp do "prywatnego" forum... a jeżdżą z naklejką na samochodzie KonradMK - Pon 12 Lis, 2007
Mick napisał/a:
nie wszyscy mają dostęp do "prywatnego" forum... a jeżdżą z naklejką na samochodzie
czas ją odkleić, nie sądzisz? Anonymous - Pon 12 Lis, 2007 przyjechalem do starych, jeden look na polke:
NEED FOR SPEED: MOST WANTED na PC ledwo co widac ze uzywane. kupilem w empiku i zagralem z dwa razy.
DO ODBIORU fajnie bo balem sie ze tez mam carbona a to jest starsze i chyba mniejsze wymagania. tylko nie wiem jakie fury, generalnie duzo.
FreeMan - Pon 12 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
Czy ma ktoś NFS underground?? bo Łukasz nie ma, a bardzo by chciał bo tam podobno jest honad civic.
a jestes w stanie dowiedziec sie czy NFS underground 1 czy 2 to ma byc. Ja z miła checia kupie Łukaszowi.Mick - Pon 12 Lis, 2007
ja tam lubie swojego zielonego listka
zawsze łagodniej traktują mnie policjanci
chodziło mi o hothatch.org Kondziu :558:
Rudello - Pon 12 Lis, 2007 Planuje jechac ko 14 w sobote.
tylko w NFS underground 1 i 2 jest honda civic.
co do spota pod oknem - hmmmm ma pokoj na 8 pietrze, ale mysle ze nie ma co przedwczesniej "dochodzić". Na zaobrazowanie klubu i tego co go czeka zabiore ze soba laptopa ze fotami z pimpa.
Ale oczywiscie jak sie zbierzemy to mozemy do niego pojechac autami wszyscy.
a kartka z zyczeniami uwazam ze bardzo fajnie.Maciek - Pon 12 Lis, 2007 Barbórka jest 8.12 i myślę, że było by to naprawdę fajne połączenie spotkania z nami, możliwości obejrzenia rajdu oraz spotkania z Hołkiem.Rudello - Pon 12 Lis, 2007 tak bylo by najlepiej. Niestey nie udalo mi sie dzis dodzwonic do lekarza zeby porozmawiac o tym kiedy Lukasz bedzie mogl.Mick - Wto 13 Lis, 2007 połączenie spotkania z Barbórką nie jest zbyt fajne... nie wiem jak wy, ale Barbórkę trzeba całą obejrzeć, a jak nie obejrzeć to pojechać chociaż na prawym....
dobrym pomysłem byłoby dzień po Barbórce z tego względu że Hoło będzie jeszze w Warszawie i nie bedzie się ciśnieniował że za 5 min musi wyjechać na PKC...
what do you think?
oczywiście wszystko zależy od stanu zdrowia ŁukaszaKonradMK - Wto 13 Lis, 2007 szukam i szukam ale nie znalazłem nic fajnego w sprawie kartki. myślę że to powinno być na papierze np czerpanym z ładną fakturką w dużym formacie. Życzenia pisane ręcznie i jakiś motyw motoryzacyjny na froncie + nasze logo. Ktoś ma jakiś autorski pomysł?Mick - Wto 13 Lis, 2007 mi niestety grafika kompletnie nie idzie...
ale jak komuś z was udałoby sie zrobić jakis projekt to ja wydrukuję go na dużym formacie na twardym papierze, mam dobre układy w druku cyfrowym 206 Gti - Wto 13 Lis, 2007
Maciek napisał/a:
Barbórka jest 8.12 i myślę, że było by to naprawdę fajne połączenie spotkania z nami,
Moim zdanie nie ...
Bedzie Syf zamieszanie Duzo Ludzi .. Łukasz nie bedzie sie mógł skupic bedzie speszony .... Bez sensu moim zdaniem.