Proszę zwrócić uwagę na przednie koło czterołapo-żólwia.
tak wyglądała już foka:
darmowy pakiet aero:
od rana duza się nie zmieniło tzn ciagle pada... Większość dróg jest bielutka i ma półmetrowe bandy wypasMichał - Sob 14 Lut, 2009 hujowo że pada ...Niemy - Sob 14 Lut, 2009 Michał nie martw się, masz plug i zimówki, zatrudnia Cie do odśnieżania Michał - Sob 14 Lut, 2009 pogadamy za 2 miechy ... fydi - Sob 14 Lut, 2009 phi! w Krk jest tyle samo śniegu kubas - Sob 14 Lut, 2009 u mnie zero sniegu drogi czorneJanusz - Sob 14 Lut, 2009
fydi napisał/a:
phi! w Krk jest tyle samo śniegu
phi! to nawet nie jest połowa tego co u mnie Loko - Sob 14 Lut, 2009 Hehehe ja już wiem co będe robił dziś w nocy Tomcat - Sob 14 Lut, 2009
Loko napisał/a:
Hehehe ja już wiem co będe robił dziś w nocy
Pewnie to co ja wczoraj... Z ciekawostek, na lotnisku wczoraj były dwa dzwony, łącznie 6 aut poszkodowanych z czego 2 wyjechały na lawecie bez połowy przodu Można tam pojeździć ale nie wcześniej jak koło 1 w nocy... Wcześniej tłoczno jak cholera.Loko - Sob 14 Lut, 2009 Hehe wczoraj niestety nie mogłem i nic nie polatałem, za to dzisiaj sobie odbije
Od lotniska to się trzymam z daleka, tam same waryjaty jeżdżą qbus - Sob 14 Lut, 2009 ehs... u nas dramat...
u Megabajtka pod domem (zioma od vti z ktorym jezdze w ppzm)... mowi ze z ciekawosci zmierzyl i jest 70 cm i caly czas sypie...Loko - Sob 14 Lut, 2009
u Megabajtka pod domem (zioma od vti z ktorym jezdze w ppzm)... mowi ze z ciekawosci zmierzyl i jest 70 cm i caly czas sypie...
Tak z ciekawości, to jak on wyjeżdża na tą góre jak jest śnieg? fydi - Sob 14 Lut, 2009 ooo subaris! nox - Sob 14 Lut, 2009 Masakra jechałem dzisiaj do kraka na a4 miejscami warstwa ubitego śniego w porywach do 140 można było podgonić . Sąsiadka nie potrafiła podjechać pod dom a tam jest może ze 2-3 stopni nachyłu pcs - Sob 14 Lut, 2009 4x4 polecam, u nas sie niestety wsio topi...