HydePark - 2009 Nissan GT-R vs. 2008 Porsche 911 Turbo
Anonymous - Nie 02 Mar, 2008 juz pisalem kiedys. moj drugi najlepszy kumpel ( ) tylko teraz mieszka i pracuje w monaco.
ale bez sensu i chyba im podziekowal, musze do niego zadzwonic bo narazie tylko napisal. Ja mu doradzalem M3 bo 911 to po trzydziestce jakos tak bardziej pasuje. kurwa fajne problemy..Marek23 - Wto 01 Kwi, 2008 Dzis widzialem na zywo GT-R. Wyglada szybko i agresywnie...rasta - Wto 01 Kwi, 2008
Marek23 napisał/a:
Dzis widzialem na zywo GT-R. Wyglada szybko i agresywnie...
To w Rybniku już macie jednego Marek23 - Wto 01 Kwi, 2008
Cytat:
To w Rybniku już macie jednego
W Rybniku nie. Ale mamy salon Forda, codziennie stoje patrze pod nim i marze o Focusie...M - Wto 01 Kwi, 2008 Marek23. Dżentelmen ciętej riposty.rasta - Nie 04 Maj, 2008 7:29 Nurburgring na seryjnym kapciu http://www.worldcarfans.c...gring-in-7m-29sMarek23 - Pon 05 Maj, 2008 dobra ziom, ja nie twierdzę, że fura jest zła. Szczególnie jak zobaczyłem na żywo. Ale ma minus za dużą wagę i tu jednak widzę przewagę prosiaka.GOKART - Pon 05 Maj, 2008 Fakt, jest ciężki ale przynajmniej (podobno) dobrze wywarzony. Podoba mi się patent stosowany kiedyś w starych Alfach - skrzynia zamontowana przed osią tylną dla poprawy balansu.
Kilka fotek z targów w Lipsku
ps - Czw 10 Wrz, 2009 Mercedes tez zapragnal miec w swojej ofercie GT-R'a
przód - zwlaszcza lampy - by Nissan
tylna czesc by BMW (Z8)
ale ogolnie auto mnie sie bardzo podobie. Szkoda tylko, ze tych lamp nie zblizyli bardziej do oryginalu - cos bardziej okraglego by sie przydalo. No i podobno skreca Franek - Czw 10 Wrz, 2009 Generalnie jest to auto które będzie produkowane w zamian za SLRa (coupe w tamtym roku skonczyli, w tym jeszcze robili cabrio).
Więc następca ma nie dość, że ma
a - zapier.dalać
b - być następcą gullwinga
c - być mega zaawansowanym technologicznie.
Cieakwe jak po testach będzie się podobał, bo na bank będzie porównywany do slra.
A zdjęcia jak zdjęcia. Do każdego meśka muszę się przyzwyczaić po premierze...Michał - Czw 10 Wrz, 2009 ehehhe
tak oglądam , oglądam i cos mi te lampy przypominają
piter ma racje, gt'r pełno gembo.
ale do gtr'a nie ma podejscia, juz to wiem. Tak samo jak nie ma podejscia do r26r - ikony motorsportu. Prawda kej ?bizon - Czw 10 Wrz, 2009 brzydalMarek23 - Czw 10 Wrz, 2009 Na dziwki pierwsza klasa..Maciusiowy - Czw 10 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
Na dziwki pierwsza klasa..
agrii..żadna nie odmówi k-mart - Pią 11 Wrz, 2009 mistrz k.urwa swiata.
jak AMG, to bedzie moment, bedzie niszczyl.
a