To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - poszukuje informacji o ATR

Dariano - Śro 09 Sty, 2008

Dobra juz sie nie podniecajcie :DDDD
Michał - Śro 09 Sty, 2008

a ja nie
do miecza mówie
pokaz mi niemca za 80 tysi z salonu :D
dobra zartuje :D
ale i tak klekaj :D

Michał - Śro 09 Sty, 2008

a ty cwaniaczku z garwolina , jak nie zadzwonisz jutro
to tez do miecza będziesz klękał.

strick - Śro 09 Sty, 2008

Michał napisał/a:
mercem taksówą

Własnie dlatego sa na taryfach bo sa dobre :p

Tym razem Ty klekasz :p

A Ty idz do salonu i kup sobie Carine :p

Anonymous - Śro 09 Sty, 2008

Dyskusja zeszła tradycyjnie na temat awaryjności i co jest lepsze :francuz,japoniec czy niemiec, a to nie o to chodzi.Ja lubie wszystkie samochody pod warunkiem ,że są fajne,a ATR taki nie jest.Z wyglądu nie za bardzo można go odróżnić od zwykłego accorda jakich jeździ miliard po naszych drogach.Jakbym brał accorda to napewno kupeje ;) np taka http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3886805
Dariano - Śro 09 Sty, 2008

p106rallye co to kurwa jest ??!! :PPP Teraz to przesadziłes :p :p :p
ade - Śro 09 Sty, 2008

dlaczego mamy nie porownywac accorda do konkurencyjnych sedanow w innej cenie tylko dlatego, ze ich producenci byli madrzejsci i wrzucili r6 albo turbo??

accord jest fajny, ale pod kazdym wzglede gorszy od 330ki.. dodatkowo od 325/328 tez niestety bedzie wolniejszy...

poza bmw, sa tez np volvo s40t4, ktore moze nie prowadzi sie rewelacyjnie, ale za to po malych modach moze byc bardzo szybkie...

sa audi a4, jest mondeo st220.. nie mowie, ze te auta sa lepsze od atr, ale kazdy jest bardziej sensowny w zakupie, oferuje wiecej za swoja cene:]

atr ktos przyrownal do alfy gta, to nie jest auto, ktore oplaca sie kupic, jest lepsze od konkurencji czy szybsze... jest oryginalne i wymaga poswiecen...

Dariano napisał/a:
p106rallye co to motyla noga jest ??!! :PPP Teraz to przesadziłes :p :p :p
No oczywiście sobie poleciałem z tym coupe. :> W życiu bym nie kupił samochodu z napisem accord z tyłu 8)

k-mart napisał/a:
Rozumiem ze przyspieszenie i moc/ccm to najwazniejszy argument dla Ciebie przy kupnie samochodu, obojetne czy to hothatch, limuzyna czy ciezarowka??

proszę czytaj ze zrozumieniem. W tym zestawieniu nie ma choć słowa o mocy z litra, jest to konkretna odpowiedz na stwierdzenie Dzika.
k-mart napisał/a:
Widocznie taryfiarze maja swoje powody by jezdzic francuzami a nie japonczykami

też myśle, że są to dobre auta na taryfe.
k-mart napisał/a:
ATR jest samochodem dla mlodych chlopcow ktorzy nie wiedza czego chca.

dziwne stwierdzenie, bardzo subiektywne. Znam kilku świadomych właścicieli atr'ów... a z tego co wiem to Radzik też od dłuższego czasu jeździ ATR'em, a człowiek z branży i konkretny. Pewnie powiesz, że to właśnie wyjątek który potwierdza regułe ;)
k-mart napisał/a:
Fotele ladnie wygladaja przez szybe.

Sam mam Recaro z EVO FQ400 i do tej pory myślalem, że to w miare dobra firma, mam na myśli performance.
k-mart napisał/a:
By trzymaly w zakretach, trzeba by wazyc +100kg.
Może siedzialeś w jakimś egzemplażu w rozmiarze Bezel, dedykowanym na USDM LOL

Reasumując, nie chce mi sie bronić atr'a, myślę ze sam sobie poradzi. Uważam, ze jest to fajneautko, choć najbardziej kompromisowe ze wszystkich red topów (pomijam FN2) i jak zawsze dla jednych to bedzie wada a inni docenią.

k-mart - Śro 09 Sty, 2008

anjas - Śro 09 Sty, 2008

p106rallye napisał/a:
No oczywiście sobie poleciałem z tym coupe. W życiu bym nie kupił samochodu z napisem accord z tyłu

akurat to coupe jest przezajebiste. Tylko cene ma o 10 tysięcy za wysoką jak za ten rocznik. Za 30 da się już kupić rocznik 2000 w bardzo dobrym stanie.

ps - Śro 09 Sty, 2008

anjas napisał/a:
p106rallye napisał/a:
No oczywiście sobie poleciałem z tym coupe. W życiu bym nie kupił samochodu z napisem accord z tyłu

akurat to coupe jest przezajebiste. Tylko cene ma o 10 tysięcy za wysoką jak za ten rocznik. Za 30 da się już kupić rocznik 2000 w bardzo dobrym stanie.

jako dupowoz - owszem, ale sportu w tym raczej nie uswiadczysz. Na Lublinringu ATR zdublowalby to 3 razy....

A co do bezawaryjnych aut made in japan sprzed '90: Carina, 626, Galant... najlepiej 2.0d i trzeaskamy 500.000km na luza. A taryfy - ostatnio jechalem nubira: 450.000km bez remontu. To moj wklad w te jakze merytoryczna dyskusje ;) LOL

anjas - Śro 09 Sty, 2008

ps napisał/a:
jako dupowoz - owszem, ale sportu w tym raczej nie uswiadczysz. Na Lublinringu ATR zdublowalby to 3 razy....

no jasne, bo to jest właśnie dupowóz... Ale przezajebisty :)

saxorulez - Śro 09 Sty, 2008

strick napisał/a:
Wg mnie zadne auta nie wytrzymaja ile stare niemieckie

czyli nic innego jako kupować BMW z 1990 albo Merca..

strick - Śro 09 Sty, 2008

saxorulez napisał/a:
czyli nic innego jako kupować BMW z 1990 albo Merca..

Jezeli chcesz autem dlugo i bezproblemowo pojeździc to tak
A patrz na ceny, sa podobne do tych jakie maja 9 lat młodsze niektóre japończyki