fydi - Sob 21 Cze, 2008 "miszcz"!fydi - Sob 21 Cze, 2008 4 jest tak jak lubię najbardziej. B&W rula! na 1 specjalnie ocenzurowałeś reklamę?MoRToN - Nie 22 Cze, 2008 Fajna fota na szynach kubas - Nie 22 Cze, 2008 klimat jak z sin city !! gruboooooooooooooooooooooooo PiTT - Nie 22 Cze, 2008 zdjęcia konkret
o której robiliście foty? strick - Nie 22 Cze, 2008 To na szynach wyglada niezle Anonymous - Nie 22 Cze, 2008 dzieki chlopaki, naprawde bardzo nam milo
fydi napisał/a:
specjalnie ocenzurowałeś reklamę?
strasznie odwracala uwage i nie wiedzialem co akurat mam jej zrobic, tak wydawalo mi sie 'w klimacie' szurania po koleinach, reklamy H&R, miasta itd.
strick napisał/a:
To na szynach wyglada niezle
MoRToN napisał/a:
Fajna fota na szynach
taki byl pomysl wybierz H&R (czy tam firme X), z nami poczujesz ze twoje auto jedzie jak po szynach
PiTT napisał/a:
o której robiliście foty?
w you can dance po parach sa solowki... takze:
6. Clio RS 200km/h 7. Sooper S 0km/h
8a.
8b
sorry ale to ujecie bylo poprostu beściakiem.Anonymous - Nie 22 Cze, 2008 9.
10.
i lizuski szot fydi - Nie 22 Cze, 2008
JIMEK napisał/a:
strasznie odwracala uwage i nie wiedzialem co akurat mam jej zrobic, tak wydawalo mi sie 'w klimacie' szurania po koleinach, reklamy H&R, miasta itd.
jak kiedyś Ci się będzie chciało to wrzuć bez cenzury. wtedy tak jak mówisz motywem przewodnim będzie reklama, a nie hatche, ale wydaje mi się że zdjęcie tylko na tym zyska.
8,9,10 +
7 -Anonymous - Nie 22 Cze, 2008 fak... nie wiem od czego to zalezy ale czasami photobucket zaklada jakas kompresje jak na jakims fotosiku i zdjecie traci kolor i glebokosc czerni... i wlasnie jak porownalem 6i7 z tym co mam na dysku to... coz... szkoda troche ale kiedys juz walczylem zeby to obejsc i sie nie da... natomiast 8a-10 juz jest normalnieGaydek - Nie 22 Cze, 2008 IMO na 9. MCS wyszedł wyjątkowo korzystnie, tzn. chyba lepiej niż na pozostałych (nowych) fotkach.
Clio wyjątkowo dobrze na 8b.
106 - Nie 22 Cze, 2008 zdjecie 3 super... pasowalo by w antyrame i na sciane w domu - bardzo fajneBartli - Nie 22 Cze, 2008 Ostatnie zdjęcie wyszło świetnie.
Widać że nie brakuje ci pomysłów, i co tu wchodzę to widzę co raz lepsze zdjęcia anjas - Pon 23 Cze, 2008 Anonymous - Pon 23 Cze, 2008 z 5 to ostro poszliście