pamiętacie Cezarego Trybańskiego ?? Grałem z nim w kosza
heheheh ciekawe gdzie ziom
Czarka znam od jakis 10 lat ... Cezary zaczał grać w kosza w 8 klasie podstawówki a namowil go wtedy moj trener J.Łączyński .... Czarek na 1 obozie przez 2 tyg urósł 6cm przez 2 lata był tragiczny, ale pozniej zaczał łapac o co chodzi i tak to sie zaczeło .... Legia pozniej Znicz i zawsze mysallem,ze np Adam Wójcik bedzie 1 polakiem w NBA a tu wracam z wakacji biore przeglad sportowy a tu taka niespodzianka
Widuje sie z Czarkiem 1-2 razy w roku, gra w ligach letnich i nie chce mu sie wracac do Polski,bo nie oplaca mu sie to finansowo, mowi ze wchodzi na 5-7min a zarabie tyle, ze ustawia cała rodzine do konca zycia. Ponadto mowi,ze niczym sie nie martwi pP - Czw 08 Sty, 2009
Cytat:
ustawia cała rodzine
a nie mógł by ustawić, żeby każdy z forum miał takiego samego hatcha i zamiast grać w LFS byśmy cieli na torze ;]
lub ew jakiś tor blisko wawyAnonymous - Czw 08 Sty, 2009 trybanski podobno gra w grecji... nox - Czw 08 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
heheheh ciekawe gdzie ziom
W Zakościelu na obozie koszykarskim
Co prawda było to juz jakiś czas temu ale przyjechał wtedy z ziomek nie pamietam już imienia nazwisko Piwowarczyk przez mgłę pamiętam że trenowali kiedyś razem ... znasz może ??k-mart - Czw 08 Sty, 2009 Mam dobrego kumpla z Lbn ktory nadal cos tam troche gra, czesto sie z nim widuje bedac w PL:
http://www.eurobasket.com...002&AmNotSure=1Anonymous - Czw 08 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
trybanski podobno gra w grecji...
moze sie cos zmieniło .... widzielismy sie w maja i piliśmy Anonymous - Czw 08 Sty, 2009 aha... ta... jasneee.....
marcel klamie. marcel to klamca.
wikipedia napisał/a:
trybanski gra w grecji
kubas - Czw 08 Sty, 2009 no w nba przeciez nie gra...Anonymous - Czw 08 Sty, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Cezary_Tryba%C5%84skiAnonymous - Czw 08 Sty, 2009 Kurde Dwayne Wade jak wymiata w tym sezonie
JMK to parówa Anonymous - Czw 08 Sty, 2009 Dobra włąsnie gram w NBA09 godz wcześniej grałem w NBA08 (nie nadaje sie zupelnie) i musze przyznać, że NBA09 niszczy 2K8 i nawet 2K9 ..... polecam na PlayStation pP - Pią 09 Sty, 2009