Poza tym koszt rozrządu różni się o jakieś 300zł (części) bo wymiana polega na tym samym.
W jednym i drugim trzeba pewnie caly przod na czesci pierwsze rozebrac Gotti - Pią 27 Cze, 2008 a później jak śrubki zardzewiałe albo nie takie same to auto powypadkowe Dariano - Nie 29 Cze, 2008
dzik napisał/a:
Gotti napisał/a:
Poza tym koszt rozrządu różni się o jakieś 300zł (części) bo wymiana polega na tym samym.
W jednym i drugim trzeba pewnie caly przod na czesci pierwsze rozebrac
A jak z wymiana rorządu w Clio ??? :DDDDDDDariano - Nie 29 Cze, 2008 JEśli chodzi o dupowoz to zakupilem audi 80 1.9TDI ze wzgledów czysto ekonomicznych
jeśli chodzi o eksplatację wozu zerowe koszta błoto kupuje po 3zl -3,4zl srednie spalanie 5,6l/100 czy mam pisać coś wiecej ?? oczywiscie nie mówie tu o jakies przyjemnosci z jazdy bo ta akurat jest zerowa
To taka moja mała dygresja
Jesli chodzi o fure pasek /a4 z przedzialu ok 40tys. to naprawde cieżko jest znalezc auto w dobrym stanie wiem bo przerabialem to jakis czas temu i naprawde jest pelno szrotów .
Na szczescie udalo nam sie znalezc a4 1,9 130KM w fajnym stanie z dobrym wyposazem jest to możliwe ale kosztuje to duzo czasu i kasy na dojazdyGotti - Nie 29 Cze, 2008 http://otomoto.pl/audi-a4-avant-C5587812.html
to auto znajomego, po moich pobieżnych oględzinach malowany był prawy błotnik, nawet jest w innym odcieniu. Cała reszta ori, przebieg udokumentowany, cena też do negocjacji - na pewno poniżej 40k zł.KonradMK - Nie 29 Cze, 2008 zmieniłem koncepcję. kombi są dla dziadów można zamknąćk-mart - Nie 29 Cze, 2008 Tez sie przymiezam do dupowozu, sa tylko dwie opcje:
e39 540i lub s4 2.7bit, obie w kombi.
Szkoda tylko ze seria sport masakruje oba samochody, no ale coz - cos za cos strick - Nie 29 Cze, 2008
KonradMK napisał/a:
zmieniłem koncepcję. kombi są dla dziadów
No to mow jaka KonradMK - Nie 29 Cze, 2008 eeeestrick - Nie 29 Cze, 2008 jakie eeeeeee, gadaj i to juz !! strick - Nie 29 Cze, 2008 Juz wiem, wczorj spodobała Ci sie miata i taka tez kupisz KonradMK - Pon 30 Cze, 2008 hehehe miata miażdży, ale tylko bardzo małe jajeczka moje są wielkie i muszą mieć troszkę większe auto. obecnie rozsądek bije się z wyobraźnią. na warsztat poszły:
1. BMW e46 cabrio
2. civic coupe - widzialem fajnego na 17", mniodzio
3. corolla badziewie bez polotu 5d gowno ale porządnepcs - Pon 30 Cze, 2008 lo jezu jaki rozszczal ..
zamiast bmw poszukaj lepiej C70 coupe albo cabriosaxorulez - Pon 30 Cze, 2008
pcs napisał/a:
C70 coupe albo cabrio
w sumie fajna propzycjapcs - Pon 30 Cze, 2008 na wozenie dupy po miescie to takie cos bedzie wystarczajace:
sekwencja dobrze zalozona sie spisuje dobrze w tych silnikach. czesci w wiekszosci tanie, bo to taka fura jak moja mechanicznie. Wyglada moim zdaniem sporo lepiej od bmw, jest wieksze i zadziej sie ja widzi na ulicach.
a jak potrzeba czegos wiecej, to tylko T5 240km (po chipsie ok 300km).