Loko - Wto 15 Lip, 2008 Scenik jak już pisałem fajne autko dla rodziny, zwróć na żywo uwagę na przedni zderzak, bo patrząc na zdjęcia, na każdym wygląda tak jakby przedni zderzak, razem z tą częścią na masce miał ciemniejszy odcień.anjas - Wto 15 Lip, 2008
Loko napisał/a:
zwróć na żywo uwagę na przedni zderzak, bo patrząc na zdjęcia, na każdym wygląda tak jakby przedni zderzak, razem z tą częścią na masce miał ciemniejszy odcień.
ok, dzięki. Zwrócę na to uwagę.
Jak go oglądałem "na żywo" to nic nie zauważyłem, ale muszę przyjrzeć się bliżej.
Ten lakier, który jest na scenicu jest trochę "kameleonowaty" - w zależności od tego pod jakim kątem się na niego patrzy i przy jakim świetle to wygląda trochę inaczej. Jest szary, srebrny, wpada też trochę w błękitny. Może to właśnie kwestia padania światła.FreeMan - Wto 15 Lip, 2008
Loko napisał/a:
Scenik jak już pisałem fajne autko dla rodziny, zwróć na żywo uwagę na przedni zderzak, bo patrząc na zdjęcia, na każdym wygląda tak jakby przedni zderzak, razem z tą częścią na masce miał ciemniejszy odcień.
Andrzej ma racje. To lakier Beż Angora (a19) poczatkowo dostepny wylacznie na VelSatisie. Jest to lakier opalizujacy... czyli pod roznym katem padania swiatla zmienia delikatnie swoja barwe.anjas - Wto 15 Lip, 2008 poszło "pomógł" za sprawdzenie VIN
Dzieki Krzysiek!Michał - Wto 15 Lip, 2008 no !! dzieki krysiek !! Anonymous - Wto 15 Lip, 2008 ja się zastanawiam nad czymś takim
http://moto.allegro.pl/it...akiet_navi.html
tylko czy ktoś wie jak to jest awaryjne? saxorulez - Wto 15 Lip, 2008 Barto 206 ma coś podobnego w domu.. ponoć wiecznie zepsuty Anonymous - Śro 16 Lip, 2008 a ta wersja?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3294769FreeMan - Śro 16 Lip, 2008 i ?anjas - Śro 16 Lip, 2008
FreeMan napisał/a:
i ?
dogadane. W piątek finalizacja.
Grande danke dla FreeMana, pomocnego jak zwykle
Jak już samochód będzie nasz opiszę proces kupna, bo nie często zdarzają się takie sytuacje FreeMan - Śro 16 Lip, 2008 Bombastycznie.Anonymous - Śro 16 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
Barto 206 ma coś podobnego w domu.. ponoć wiecznie zepsuty
nie no swetny samochód ... przestan .... jest na sprzedaz Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 a co z ciekawości się tak sypie w tych nowych astrach?lenny - Czw 17 Lip, 2008
anjas napisał/a:
Grande danke dla FreeMana
oooo andrzej... to chyba kandydat na ojca chrzestnego co..??:)anjas - Czw 17 Lip, 2008 no i spaliłeś... a miała być niespodzianka