To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - ExoticCars.pl Track Day - zmiana TERMINU na 19.X

Stf - Pon 20 Paź, 2008

ps napisał/a:
A ten łopel nic nie zaprezentowal??

chyba największe rozczarowanie.

anjas - Pon 20 Paź, 2008

jakis szalony mini:

;)

Stf - Pon 20 Paź, 2008

onboard z nowym focusem ST:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UpqLz7eXJaE&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UpqLz7eXJaE&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Młody Papież - Pon 20 Paź, 2008

Stf napisał/a:
onboard z nowym focusem ST:

gość nie bardzo ogarnia ;D ryje przodem jak szalony... chyba że te fokusy tak mają ;)

a tutaj ładna fota :)

PS. Jimmk, nie było problemów z oponami?

kubas - Pon 20 Paź, 2008

teraz mi przyszlo do glowy ze jeden cfaniak w turbo morsie powinien przestac byc taki pewien siebie ze naklepie was w lublinie :lol2: :lol2: :lol2:
qbus - Pon 20 Paź, 2008

no wlasnie... a rasta nie mial startowac?
Młody Papież - Pon 20 Paź, 2008

duzo gada... a jak przyjdzie co do czego to gdzieś ginie w czeluściach internetu ;) :p
Gaydek - Pon 20 Paź, 2008

Ten srebrny Focus z czarną maską (o nim mówicie?) to Greg a nie Rasta :) .
FreeMan - Pon 20 Paź, 2008

Gaydek napisał/a:
Ten srebrny Focus z czarną maską (o nim mówicie?) to Greg a nie Rasta :) .

chlopaki widza ze Rasty nie bylo...

a co ten Greg ma w tym focusie pod ta czarna maska ?

Vlodarsky - Pon 20 Paź, 2008

Osobiście jestem w szoku !!!! Chłopaki genialnie :) muszę się od was pouczyć :/ świetnie naprawdę świetnie !!!!!
anjas - Pon 20 Paź, 2008

Ja wam powiem, ze im więcej czasu mija w tym większym szoku jestem. Naprawdę pozgrabialiście tam. 3 samochody HH w pierwszej piątce przy takiej konkurencji. Naprawdę rewelacja!
Gaydek - Pon 20 Paź, 2008

FreeMan napisał/a:
a co ten Greg ma w tym focusie pod ta czarna maska ?

2.0 N/A 150 KM

Anonymous - Pon 20 Paź, 2008

Jimmek Super fota ;D

a jak to ST w mojej budzie wypadło?

rasta - Pon 20 Paź, 2008

Mnie nie było panowie, Mors w proszku :/

Kierownik srebnej foki z czarną masą nie ogarnie wcale, wiem bo to mój przyjaciel. Pamiętam jak w Ułęży wykręciłem tą foką o 10s leprzy czas od właściciela :lol2: Pod maską jest 2.0 N/A ale elegancko zdłubane - ST 170 łoi jak chce, wiem bo w silniku są moje graty m.in. wałki i regulowane kółka Ford Racing.

Co do Foki ST II to niestety seryjny zawias wogóle nie daje rady (co niedługo się zmieni), kierownik daję radę ale niestety popełnił błędy...

Ta fota wymiata:

Marcel 08 napisał/a:
a jak to ST w mojej budzie wypadło?

tragicznie :lol2: ale nie przejuj się kierownik tego ST to totalna ciapa, wiem bo to mój kupel z podstawówki, sam mu tego ST wybrałem, chłopak dopiero co przesiadł się z Tico :rotfl:

Dżon napisał/a:
duzo gada... a jak przyjdzie co do czego to gdzieś ginie w czeluściach internetu

Ciężko było startować w tym stanie: :/

Loko - Pon 20 Paź, 2008

qbus napisał/a:
no wlasnie... a rasta nie mial startowac?

Popatrz, jak nasi koledzy z hh przykleili nalepki z numerami startowymi, wszyscy, jak jeden mąż, widać tępe huje są nie tylko na południu :rotfl: