MotorSport - [INFO] Rajd Barbó(b)rka - 13 Grudnia 2008
Maciek - Śro 10 Gru, 2008 najlepsiejsza miejscówka na karowej jest i tak przy schodach po jak jest wjazd na mostek Rudello - Czw 11 Gru, 2008
Cytat:
Ładne sektory przygotowali nam organizatorzy na Karowej:
kuerwo to ja mam w takim razie nie z wami trybune damn it!Bad-i - Czw 11 Gru, 2008 Rydy a którą masz ?Mick - Czw 11 Gru, 2008
Bad-i napisał/a:
Rydy a którą masz ?
jak to którą ====> V.I.P.
generalnie przegieli w tym roku z Karową...
ja będe tylko na karowej, bo następnego dnia niestety wylatuję do Aten...Bad-i - Czw 11 Gru, 2008
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Rydy a którą masz ?
na tirze ??martin.h - Czw 11 Gru, 2008 Paweł Dytko testował nowy sprzęt przed Barbórką
pP - Czw 11 Gru, 2008
martin.h napisał/a:
Paweł Dytko testował nowy sprzęt przed Barbórką
i nawet kl(r)atke ma Rudello - Pią 12 Gru, 2008
Bad-i napisał/a:
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Rydy a którą masz ?
na tirze ??
na tirze?? nnieee! tak jak Mick napisał.
A wy na ktorej? bo muze uda mi sie wziac na inną. W w sumie wole ogladać w dobrym towarzystwie bisam termosu grzanca i herby z pradem nie wypije... Mick - Pią 12 Gru, 2008 Rudi my mamy zieloną, ale jak wpiszesz nas na VIP to też się nie obrazimy CHRZANEK - Pią 12 Gru, 2008 UWAGA UWAGA !!!
Rajd jest już jutro !!!
Spotykamy się pod Mc Donalds'em na ul Modlińskiej w godz 7:30-7:45 !!!
O godz 8:00 startuje pierwsza załoga na żeraniu więc dobrze by było juz o 8:00 być na odcinku.
Ci którzy będą to zostaną przeze mnie popilotowani do słynnej dziury
Inni musza skorzystać z foto mapy kilka stron wcześniej
Ci co nie będą kierować niech sie wyposażą w jakieś płyny rozgrzewające
7:45 Mc Donald's ul. Modlińska !!!M - Pią 12 Gru, 2008 Chrzaniu a o ktorej i gdzie na królową Polskich OS?kubas - Pią 12 Gru, 2008 zgarniesz mnie po drodze z al.solidarnosci ? pP - Pią 12 Gru, 2008 będę jechał z ochoty na 7.45. Kogoś zabrać?CHRZANEK - Pią 12 Gru, 2008 Proponuje żeby Pp zabrał kubasa - dogadajcie się Panowie jakoś.
Bo ja bede napierał z qbusem z drugiej strony świata.
No i Maciusia jakoś bym chciał zabrać...pcs - Pią 12 Gru, 2008 znowu potrzebuje bilet na zielona!? ktos ma ?