Michał - Wto 09 Gru, 2008 pepeppeep
nie zrobiła na mnie wrażnia anjas - Czw 11 Gru, 2008 Grałem wczoraj chwilę w COD5 na PS3 w multiplayerze.
Kilka razy zabił mnie koleś, który miał nicka CARLOSKOMPRESOR.
Czy to zbieg okoliczności czy "nasz" carlose napina w COD5?lenny - Czw 11 Gru, 2008 ooo... anjasku, właśnie planuje dziś zadebiutować na sieci w COD5... będziesz wieczorem??
czy ktoś gra w falout?Bad-i - Czw 11 Gru, 2008 ja mam najnowszą fifę - moze na wigilii zrobimy runde w Burnsa anjas - Czw 11 Gru, 2008
lenny napisał/a:
ooo... anjasku, właśnie planuje dziś zadebiutować na sieci w COD5... będziesz wieczorem??
mogę być lenny - Czw 11 Gru, 2008 ja uwielbiam pro evolution soccer 2009... wczoraj zacząłem kariere jakimś młodym zawodnikiem...
Andrzej - prześlę smsa koło 19 czy będę grał dziś czy nie... muszę ogarnąć jeszcze podłączenie itp.. czy headset trzeba mieć?anjas - Czw 11 Gru, 2008
lenny napisał/a:
Andrzej - prześlę smsa koło 19 czy będę grał dziś czy nie... muszę ogarnąć jeszcze podłączenie itp.. czy headset trzeba mieć?
Super, fajnie byłoby popykać .
Ja jeśli będę mógł chwilę pograć to najwcześniej ok. 20.00.
Można grać bez headseta - ja przynajmniej nie mam.
Nie wiem jak można zrobić, żebyśmy pograli w jednym zespole, ale coś wykombinujemy
Aha, COD5 na początku mniej mi się podobał niż COD4, ale się teraz wkręciłem i moim zdaniem jest zajebisty lenny - Czw 11 Gru, 2008
anjas napisał/a:
najwcześniej ok. 20.00
idealnie - daje znać wieczorkiem...anjas - Czw 11 Gru, 2008
hehehpP - Czw 11 Gru, 2008 panowie a grid ew forza na xbox live?? ktoś chce ? lenny - Czw 11 Gru, 2008 mam medal of honor ostatni do wymianki... ktoś zainteresowany?Kamilbike - Czw 11 Gru, 2008 Oj to widze ze musze sie spiac i podlaczyc ixa do netu Panowie a kto gral w nba live 2009? Ja w ost wersje jaka gralem byla 99 i juz nie ogarniam jak sie gra sezon To zaczyna wyglada jak prawdziwe nba od srodka, jakies treningi i inne takie. I rozumiem ze w tej wersji 'dynastia' oznacza wlasnie sezon ?:>pP - Czw 11 Gru, 2008
lenny napisał/a:
mam medal of honor ostatni do wymianki... ktoś zainteresowany?
pwpP - Czw 11 Gru, 2008
Kamilbike napisał/a:
nba live 2009
to shit - zagraj sobie w 2k9 lub 2k8 a juz nigdy nie odpalisz żadnej sportowej gry spod ea