M - Śro 21 Kwi, 2010 ty chandlarzu!Jakarti - Śro 21 Kwi, 2010 lamoos hehehe
Handlarzu chyba Franek - Czw 27 Maj, 2010 Mam do oddania wolne zapro na film "Piksele" dziś, na 18.30. Etnokino, kredytowa 1.
Zapro dla 2 osób.
Jeśli ktoś by reflektował zapro do odebrania na domaniewskiej.OSKAR - Czw 27 Maj, 2010 no to dawaj koma do siebie.Franek - Czw 27 Maj, 2010 PWPiTT - Wto 08 Cze, 2010 oddam zapro dla 2 osób
DRUŻYNA A
10.06 (czwartek) godz. 20:00
Cinema City ArkadiaM - Wto 08 Cze, 2010 biere!PiTT - Wto 08 Cze, 2010
eM napisał/a:
biere!
oko
do odebrania jak zwykle Italia albo gdzieś po drodze M - Wto 08 Cze, 2010 Jutro podjechalbym do italii, poda adres na pw
dzienx!Jakarti - Wto 08 Cze, 2010 Fasolowa 31ApP - Pon 16 Sie, 2010 NIEZNISZCZALNI
Generalnie mocna nawałka, stalone, szwarceneger i inna gwardia rambo i temu podobnych. bedzie niezła rozwałka.
dzisiaj 20.45
KINO ATLANTIC
2 osoby (jak bedzie zapotrzebowanie to mogę wiecej mieć)mikan - Śro 18 Sie, 2010 taki fajny film i nie skorzystałempP - Śro 03 Lis, 2010 Na dzisiaj i jutro mam trochę DARMOWYCH zaproszęń do kina..wiem, że późno ale dopiero wpadły.
Wszystkie zaproszenia są 2 osobowe
OSTATNI EGZORCYZM
Wielebny Cotton Marcus przeprowadził w swoim życiu niezliczoną liczbę egzorcyzmów.
Teraz, na skraju wyczerpania fizycznego i ze złamaną wiarą zostaje wezwany na niewielką farmę w Luizjanie. Na miejscu dowiaduje się, że chodzi o młodą dziewczynę o imieniu Nell, która ostatnio zaczęła dziwnie się zachowywać. Zaniepokojona rodzina obawia się, że ich córka została opętana przez diabła. Cotton wyruszając do Luizjany zabiera ze sobą kamerę video i postanawia uwiecznić swój ostatni egzorcyzm. Na miejscu okazuje się, że przypadek Nell to coś, z czym do tej pory się nie spotkał. Pastor będzie musiał sięgnąć w głąb swojej znikającej wiary, aby ocalić dziewczynę, ekipę filmową i samego siebie.
Cinema City Galeria Mokotów
3 listopada
godzina 20.00
sala 6
mam 3 szt (dla 6 osób)
SKRZYDLATE ŚWIENIE
Gdy pewnego dnia lokalny klub sportowy przestaje istnieć, życie czwórki głównych bohaterów wywraca się do góry nogami. Oskar (Paweł Małaszyński) zostanie zmuszony do założenia garnituru i przyjęcia posady od miejscowego Bossa (Cezary Pazura). Nowa działalność Oskara ściągnie na niego prawdziwe kłopoty i doprowadzi do tego, że w środku dnia wyląduje zupełnie nagi na rynku, zostawi go ukochana, stanie się obiektem westchnień dziewczyny brata i zupełnie niespodziewanie ktoś zobaczy w nim… superbohatera.
Kino Femina, al. Solidarności 115
3 listopada
godzina 20.30
sala C
mam 2 szt (dla 4 osób)
dla tatusiów z małymi pociechami
ZAKOCHANY WILCZEK
Ucieczka przed rozjuszonym niedźwiedziem i kłującymi jeżozwierzami, podróże autostopem, zatrzymywanie ciężarówek, skoki nad przepaścią i do tego gęś grająca w golfa ze swym kaczym przyjacielem! To recepta na przygodę, która aż nadto wystarczy dwóm młodym wilczkom! Ona jest samicą z grupy Alfa – wysportowana, zdyscyplinowana i zwinna niczym Lara Croft! On pochodzi ze stada Omeg. Uwielbia żartować i wygłupiać się z kumplami, spędzać czas na lenistwie i zadawaniu się z grającymi w gry video wiewiórkami. Kiedy jednak pewnego dnia oba wilczki zostają porwane przez strażników rezerwatu, muszą nauczyć się przezwyciężyć dzielące je różnice charakteru. Mają przed sobą setki kilometrów, dziesiątki przygód i rodzące się nieśmiało uczucie.
Cinema City Arkadia
4 listopada
godzina 19.30
sala 8
mam 2 szt (dla 4 osób) - mogę mieć więcej jak ktoś chce
Zaproszenia można odbierać dzisiaj do 17 na al. stanów zjednoczonych 61a (blue point) czyli u mnie w pracy lub między 17.30 a 19 na al. niepodległości 145.
Kontakt 600 002 540carlose - Nie 28 Lis, 2010 czy ktoś nie ma czegoś do oddania ? Bart - Nie 28 Lis, 2010 kumpel ma gruz do oddania