PieQt - Pon 04 Maj, 2009 wedlug mnie możesz, jeżeli przyznali nagrodę i potem nagle przynali innej osobie, to należy przypuszczać, że to była osoba z numerem 2
więc jako uczestnik konkursu chcesz zobaczyć ten protokólThe Mc - Pon 04 Maj, 2009 Taka otrzymalem odpowiedz na prosbe wyslania protokolu:
"Witam Panie Adamie,
Ponieważ w protokołach są pełne dane adresowe zwycięzców, takie dokument nie
są udostępniane ze względu na obowiązek ochrony danych osobowych wynikający
z Ustawę o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.
Pozdrawiam,
Roksana Wojciechowska"Michał - Pon 04 Maj, 2009 odpisz że możesz dostać protokół bez danych osobowychKonradMK - Pon 04 Maj, 2009 zasłaniają się ustawą coś tu śmierdzistrick - Pon 04 Maj, 2009 Smierdzi mi az tutaj...GeKo - Pon 04 Maj, 2009 The Mc Proste, poproś o odpis notarialny z Protokołu z usuniętymi danymi osobowymi.saxorulez - Pon 04 Maj, 2009 poczekajmy na piequta nox - Pon 04 Maj, 2009 Potem bijemy ?? mi - Pon 04 Maj, 2009 ja już zacznę
The Mc - Pon 04 Maj, 2009 wyslalem to co GeKo napisal, zobaczymy co dalej anjas - Pon 04 Maj, 2009 Odpisu notarialnego nie dadza bo nie sądzę, żeby chciał im się dymać do notariusza z protokołem (jeśli wogóle taki protokół jest).
Ale mogliby dac protokol tylko z imionami i nazwiskami, bez konkretnych danych osobowych.
Choc moim zdaniem wyglada to na szwindel i warto byloby tym zainteresowac jakis FAKT, SUPEREXPRESS etc... Dać im regulamin konkursu, pokazać jaka praca zwyciężyła jako pierwsza a jaka zwyciężyła po odrzuceniu pierwszej... Przecież to śmiech na sali te bohomazy, które teraz wygrały...
Jak zadzwonią do KIA z Faktu i poproszą o wgląd do protokołu, ewentualnie o rozmowę z jakimś członkiem komisji to KIA się zesra. Bo śmierdzi to na maksa przekrętem.pP - Pon 04 Maj, 2009 dokładnie, jeszcze żeby ta praca trzymała jakikolwiek poziom..
ja takie rysunki w przedszkolu robiłem..
The Mc - Pon 04 Maj, 2009 check this out!
"Witam ponownie,
Firma DCN jest tylko podwykonawcą konkursu i nie ma dostępu do takich
dokumentów. W konkursach takie dokumenty są w posiadaniu Organizatora i
jeśli są udostępniane to jedynie zwycięzcom konkursu.
Pozdrawiam serdecznie,
Roksana Wojciechowska"pP - Pon 04 Maj, 2009 "W takim razie poproszę o kontakt z Organizatorem..."mi - Pon 04 Maj, 2009
pP napisał/a:
"W takim razie poproszę o kontakt z Organizatorem..."