Bad-i - Pon 16 Lut, 2009 kurde najczesciej to do kobity i dzieciaka (oboje w plusie) a tak poza tym to chyba ERA
nawet nie wiem jakie sa abonamenty - moze cos doradzisz w co wchodzic ?? (w firmie mialem PLUS Biznes jakas chyba taryfa 200 czy cos) i sie nie miescilem ale nie sadze zebym teraz tyle musial dzwonic106 - Pon 16 Lut, 2009 120 zeta brutto 220 min do wszystkich + do 5 numerow na plus i stacjonarne
3500 min po przekroczeniu min po 48 gr. pakiet 5ciu idzie przed minutami do
wszystkich, minuty przechodza na 3 mce, warunki stale przez 24 miesiace.
lub za to samo 120 - 220 min do wszystkich i jeszcze 600 do plusa
ewentualnie abo 150 pln to 300 minut do wszystkich i podobne pakiety
dodatkowe ... przy takim abo e71 za 119; omnia za 319Bad-i - Pon 16 Lut, 2009 ok dzieki, wlasnie jestem na Plusie i patrze jakie sa aparatyCHRZANEK - Wto 17 Lut, 2009 Ja w orange dostałem propozycję :
Abonament 120min do wszystkich za 50pln netto (61pln brutto)
Do tego 5 darmowych numerów (orange lub stacjonarne) przez 18 miesięcy
N95 8gb - 381pln brutto
OMNIA - 320pln brutto
W sumie przyjemna cena przy takim abonamencie 24 x 61 pln to jakieś niecałe 1500pln.
To i tak mniej niż cena sklepowa OMNI a i tak co miesiąc 2 godziny rozmów i z kilkoma osobami opór-kefir...
PS: Ostatnio gadałem z Vlodziem jak należy rozmawaić z telemarketerami z sieci komórkowych Vlodziu jest mega negocjatorem Uczcie się CHRZANEK - Wto 17 Lut, 2009 Koledzy co byście brali : N95 8Gb czy Samsung Omnia 8Gb ???
Kryteria: mulimedialność Bad-i - Wto 17 Lut, 2009 Radziu ja dzisiaj ogladalem wszystkie telefony (Omnia to pomylka serio ziom), zdecydowanie najbardziej po jajcach kopala E71 Nokii.
Takze ze wzgledu na krotki czas jaki potrzebuje uzytkowac telefon wzialem cos taniego (czyli Samsunga F480).CHRZANEK - Śro 18 Lut, 2009 Zrobiłem sonde wśród użytkowników Omnii na forum:
-Jeden zadowolony (STF)
-Jeden niezadowolony (FREEMAN)
Zniechęcił mnie rysik (który się gubi) i za małe ikonki uniemozliwiające obsługe paluchami
Jeżeli chodzi o N95
-Dwóch zadowlonych (VLODARSKY, MICK*) - mick ma starą N95
Pewnie i eM by dodał swoje 0,03pln że jest zadowolony
Ponieważ wybór mam jaki mam - biore N95 8Gb.nox - Śro 18 Lut, 2009 N95 straszne gówno pod względem jakości w przeciągu 3 miesięcy się powycierała w kilku miejscach . Potem nie wiem bo ukradli M - Śro 18 Lut, 2009 Ja nie moge zlego slowa o n95.
Jest prawie rok, nic sie nie wytarło, nic nie zepsuło. Działa wyśmienicie.
Moze kupilem jakis dobry modelstrick - Śro 18 Lut, 2009 Mnie denerwowało trzeszczenie telefonu:/ Jak sie nacisneło delikatnie z prawej strony to cały chodził... Zauważyłem to w 4 z 5 telefonachMichał - Śro 18 Lut, 2009 zobaczcie jakie SE robi telefony WOW
http://www.sonyericsson.com/CHRZANEK - Śro 18 Lut, 2009 Michał wiesz że ja to jestem za SE - ale w orange nie ma fajnych SE szymlorek - Śro 18 Lut, 2009 Xperia - to jest odpowiedź na pytanie jaki telefon kupić. Dzisiaj takowy macałem. Jakość wykonania slidera powala, jeden z niewielu telefonów typu slide, który mozna trzymać w reku bez obaw że zaraz sie rozpadnie.Michał - Śro 18 Lut, 2009 wow
to one sa juz w sprzedazy ??
moim zdaniem , jakosciowo se jest superBad-i - Śro 18 Lut, 2009 a ja powiem tyle, jezeli byla by juz w sprzedazy to bez zastanowienia wziął bym to: