k-mart - Pon 16 Lut, 2009 Nie wiem czy wiecie, ale mamy teraz powazny problem na forum....
Gdy bylo nudno, zawsze mozna bylo napisac "honda nie skreca" i zaraz cos sie dzialo.
Teraz juz tego nie bedzie, nadchodzi nowa era.
A problem taki, ze nie wiem czym to zastapic. Wiele pomyslow juz sie wyczerpalo.....
- foka 599KM??
- golf & mazda & focus aka nowa generacja mini-van'y???
Nie wiem, ciezkie czasy nadchodza.....Stf - Pon 16 Lut, 2009 K-mart - myślę że dobrym sportingiem byłbyś w stanie powalczyć...k-mart - Pon 16 Lut, 2009 Swieta prawda!
Chrzanek w CC swego czasu wyjmowal w rallycrossie kitcary a M23 na sniegu evo & sti w sportingu 1.2 @ 180kmhVlodarsky - Pon 16 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Chrzanek w CC swego czasu wyjmowal w rallycrossie kitcary a M23 na sniegu evo & sti w sportingu 1.2 @ 180kmh
Czy w Szwajcarii są jakieś miejsca do których możesz wyjść z domu ? Siłownia albo coś ? Misiek_lbn - Pon 16 Lut, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Czy w Szwajcarii są jakieś miejsca do których możesz wyjść z domu ?
tak, bunkry w lesie w których się czołga z psiakiem k-mart - Pon 16 Lut, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Czy w Szwajcarii są jakieś miejsca do których możesz wyjść z domu ?
Na szczescie zadko wychodze.
Ale fakt, wrogow paru mam Loko - Pon 30 Mar, 2009 Odnośnie nie skręcającej Hondy. Trafiłem na artykuł, w którym:
Cytat:
Jim Gurief one of Australia's leading suspension gurus regarding front-wheel-drive vehicles
Na ciekawe pytanie:
Cytat:
Are there any factory front-wheel-drive
vehicles that handle extraordinarily well?
Udzielił jeszcze ciekawszej odpowiedzi:
Cytat:
The best ones are Honda Civics
mi - Pon 30 Mar, 2009 Australia - tam nie znają...michool_vt - Wto 01 Gru, 2009
skreca to?
kupywac 1,4 i wsadzać odpowiedni silnik itd.? czy nie bawic sie i szukac srednio rozje.. vti?
duze są rózniece miedzy 1,4 a 1,6vti? chodzi mi oczywiscie o zawias, hamulcownie, elektrykeJanusz - Wto 01 Gru, 2009 kup VTi i wsadź k20 iQ - Wto 01 Gru, 2009
michool_vt napisał/a:
skreca to?
kupywac 1,4 i wsadzać odpowiedni silnik itd.? czy nie bawic sie i szukac srednio rozje.. vti?
duze są rózniece miedzy 1,4 a 1,6vti? chodzi mi oczywiscie o zawias, hamulcownie, elektryke
Na koniec i tak wyjdzie drozej niz zadbane vtiM - Wto 01 Gru, 2009 mozesz zrobic tak i tak
zawsze szybciej jest kupic gotowcamichool_vt - Wto 01 Gru, 2009 dziekuje, pomuki rozdane
a teraz skrecanie, wielowahacz itd,
skreca to? nie jezdzilem nigdyMichał - Wto 01 Gru, 2009 kup vti, nie kombinujMaciusiowy - Wto 01 Gru, 2009