PiTT - Pon 15 Cze, 2009 kurde, ale lipa, 2-4 lata to niestety bardzo mało... czas zajebiście szybko leci
oby było inaczejAnonymous - Pon 15 Cze, 2009 dzięki parówy bedziemy jej pilnowac i na kontole biegac i musi byc dobrze M - Pon 15 Cze, 2009 ja tez o swojego psa walczylem i jezdzilem po lekarzach,
dobre jest to ze jest mloda i to wszystko jej uchodzi na sucho bo organizm mlodziutki etc.
I tak trzeba sie cieszyc chwilą, tym co jest teraz a nie martwic sie na zapas.Anonymous - Pon 15 Cze, 2009 Dokładniej eM dobrze napisał , trzymaj sie Marcel i nie przejmuj , najważniejsze ze Ona jest szczęśliwa !!!strick - Wto 16 Cze, 2009 Nie wierz tez za bardzo weterynarzom...
Moj pies miał juz nigdy nie chodzic, nie dawali mu wogóle szans. A teraz biega i skacze.
Dbaj o nia, opiekuj sie jak najlepiej, a napewno jakos to bedzie. (przyjmniej trzeba w to wierzyc)Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 strick tez nie wierzyłem, dlatego bylismy u 3!!!! róznych i nie mówiliśmy co jest grane....FreeMan - Wto 16 Cze, 2009 Marcel ja moge Ci polecic moim zdaniem najlepsza klinike weterynaryjna w W-wie www.elwet.pl . Czynna cala dobe a specjalistow maja naprawde chyba najlepszych w W-wie. Sggw sie nawet do nich nie umywa. Przez cale moje zycie towarzysza mi rozne zwierzeta i tylko na tej lecznicy nigdy sie nie zawiodlem.
Trzymam kciuki za Suke.KonradMK - Wto 16 Cze, 2009 ziom, ale trochę przesadziłeś. połowa weterynarzy w Polsce skończyła SGGW to jak byś powiedział że w przychodni Akademii Medycznej w Wawie są słabi lekarze
ale warto zasięgnąć jak najwięcej opinii. potem niech ją najlepiej prowadzi jeden lekarz.FreeMan - Wto 16 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
ziom, ale trochę przesadziłeś. połowa weterynarzy w Polsce skończyła SGGW to jak byś powiedział że w przychodni Akademii Medycznej w Wawie są słabi lekarze
ale warto zasięgnąć jak najwięcej opinii. potem niech ją najlepiej prowadzi jeden lekarz.
moze masz racje, ale ja mowie o klinice malych zwierzat na SGGW. Nie wiem czy sie dobrze rozumielismy.
Dla przykladu moge Ci powiedziec, ze u mojego ex rothweilera, w klinice malych zwierzat na sggw stwierdzili ze ma padaczke. Zrobili mu rendgen i upewnili sie ze to padaczka. Ale za ja nie jestem latwowierny pojechalem do nastepnej kliniki, i okazalo sie ze na zdjeciu zrobionym na SGGW dr w elwecie zobaczyl narosl na czesci ledzwiowej kregosluba, ktora powodowala niedowlad czesci tylnej psa. Gdyby nie on moj pies meczylby sie jeszcze pewnie jakis czas a niestety dla niego nie bylo juz ratunku.
to jest jeden z chyba 5 przykladow ktore moge podac o sggw.KonradMK - Wto 16 Cze, 2009 rozumiem. w Klinice na SGGW pewnie 90% to stażyści i mają słabe doświadczenie.FreeMan - Wto 16 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
rozumiem. w Klinice na SGGW pewnie 90% to stażyści i mają słabe doświadczenie.
wlasnie dokladnie o to mi chodzilo.Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 eh co kraj to obyczaj ...... Hubert z Europcaru na terriery szkocki .... Championy i MEGA mi np. odradzał ELWET ale u nich też byłem i tam była 1wsza diagnoza tylko nieładnie się zachowali z badaniem na ktore byliśmy umówieni ... 1,5tyg czekaliśmy i 2h przed zadzwonili, żebyśmy nie przyjeźdzali i mamy się umówić na następne .... jak się chciałem umówić odrazu to Pani powiedziała,żeby zadzwonić za tydzień FreeMan - Wto 16 Cze, 2009
Marcel 08 napisał/a:
eh co kraj to obyczaj ...... Hubert z Europcaru na terriery szkocki .... Championy i MEGA mi np. odradzał ELWET ale u nich też byłem i tam była 1wsza diagnoza tylko nieładnie się zachowali z badaniem na ktore byliśmy umówieni ... 1,5tyg czekaliśmy i 2h przed zadzwonili, żebyśmy nie przyjeźdzali i mamy się umówić na następne .... jak się chciałem umówić odrazu to Pani powiedziała,żeby zadzwonić za tydzień
szok... ja nie moge na nich zlego slowa powiedziec.Mick - Wto 16 Cze, 2009 Marcel jakby co rodzą mi się małe sznaucery miniatury i jednego będę miał dla Ciebie, są po rodowodowych rodzicach, ale będą bez rodowodów.
zdjęcia pokażę, jak się wyklują, czyli za około 2-5 dniMichał - Wto 16 Cze, 2009 miałem sznaucerka
fajny piesio był, tylko głupiutki że hej , przynajmniej w porównaniu do obecnego