Prosił tylko żeby alkohol i ćpanie we własnym zakresie organizować
Czyli dziwki już będą, tak?
No właśnie dzifki przywieziecie je czy same przyjdą ??Bart - Śro 10 Cze, 2009 piękne młode panie organizuje griffffin, a nazwisko wziąłem z cv, tam też jest źle? Anonymous - Czw 11 Cze, 2009 tam jest dobrze
Z chęcią bym ogarną jakaś imprezę , ale ja wasz niestety nie pomieszczę Anonymous - Czw 11 Cze, 2009 Jakby co to szukajcie tego osobnika:
Anonymous - Czw 11 Cze, 2009 Ty Geju Anonymous - Czw 11 Cze, 2009 Ty też, z tym że ja nie wyglądam Bart - Czw 11 Cze, 2009 lepiej być dojrzały Andregejem niż piecioletnim wybitnym pedryliskiem ze zdjęcia Anonymous - Czw 11 Cze, 2009 Czyli co Krypto Gej ?? Anonymous - Czw 11 Cze, 2009
bart napisał/a:
Andregejem
siema - Czw 11 Cze, 2009 AndreXSi, PW Bad-i - Sob 13 Cze, 2009 czy ktos z Was nabył juz bilety bo mam pytanie techniczno-logistyczne.
Zloty Pass - to mozliwosc wjazdu na zlote parkingi zlokalizowane przy samych probach. Pytanie czy mozna na jeden samochod nakleic zloty pass a pasazerowie moga byc z niebieskimi ??fydi - Sob 13 Cze, 2009 jeżeli złoty pass to jest to samo co vip w tamtym roku, to tak. my się składaliśmy na jednego vipa i było zawsze miejsce dla nas przy samym odcinku Jakarti - Nie 14 Cze, 2009
Mick napisał/a:
Fajnie, że rajd jest w polsce, ale gdyby nie to, że zjedzie się tam masa bydła, to można by pojechać...
nie rozumiem. jak to cala masa bydla.. jest impreza to przyjezdzaja ludzie ogladac.. nie ich wina , ze jest taka okazja raz na zawsze
daje glowe, ze jak wbijesz x tysiecy ludzi, nawet najbardziej kulturalnych to i tak rezultat bedzie mizerny..GeKo - Nie 14 Cze, 2009
fydi napisał/a:
jeżeli złoty pass to jest to samo co vip w tamtym roku, to tak. my się składaliśmy na jednego vipa i było zawsze miejsce dla nas przy samym odcinku
A jaka odległość jest zwykłych parkingów od Gold?fydi - Nie 14 Cze, 2009
Cytat:
A jaka odległość jest zwykłych parkingów od Gold?
dobra. to jest tak, że w miejscach obleganych przez kibiców, są te parkingi zawsze tam gdzie się już zaczyna oes i nie da się dalej jechać. nie wiem jak rozwiąż problem z miejscami, bo w tamtym roku były bardzo często pełne. tam gdzie nie ma parkingów, często możesz podjechać drogą dojazdową pod sam odcinek i tam zaparkować co jest bardzo wygodne i nie dostępne dla zwykłych zjadaczy chleba
OT
Znalazłem takie info dzisiaj w gazecie dla "warszfiakóf"
LOEB I SORDO NA KAROWEJ
Spotkanie z rajdowymi mistrzami w Warszawie
21 czerwca 2009
godz 18
- pokazowe przejazdy Citroenem C4 WRC Sebastiana Loeba i Daniego Sordo
- rywalizacja polskich kierowców Citroen Racing Trophy Polska
P.S. Citroen Racing Trophy Polska ? jeżeli to chodzi o C2R2 to chyba powinno być Rally