Uwierz mi, że godzina napinania non-stop na Rozecie to aż nadto, mi cały dzień bolało kolano od sprzęgła.
ja sprzęgło naciskam stopą, polecam taką metodę
Hahahha... Bart, ale do.je.bałeś...
Na torze IC byłem ze 2-3 lata temu ze znajomymi Subarakami. Mega dziury tam są, bez płyty ani rusz, ja bym tam swoim autem nie wjechał. Nie wiem jak jest teraz.
Ja o dziwo specjalnie nie narzekałem teraz po rozecie na moje Avony, wcześniej bardziej mnie wkurzały. Trochę czasami odpuszczały i się kładły, ale biedy nie było takiej strasznej. Na pewno tuning kierowcy pomoże. Wróbel mówił, że gdyby zejść u mnie z masy (w sensie, że z samochodu ) to da wymierne rezultaty. Chyba nastepnym razem wywale wszyto w piździec, bo teraz jeździłem z ciężkim plecakiem i laptopem który się walał po bafgazniku. Stf - Nie 26 Lip, 2009 Panowie ma ktoś ochotę na Rozetę w tym tygodniu? Śmignąłbym na 30min...saxorulez - Nie 26 Lip, 2009 ja chętnie.. ale jakoś wieczorkiem po pracyStf - Nie 26 Lip, 2009 wolałbym tak również - ale chyba max do 18tej Greg - Nie 26 Lip, 2009
Stf napisał/a:
Panowie ma ktoś ochotę na Rozetę w tym tygodniu? Śmignąłbym na 30min...
A jak to wróbel rozlicza? kasa na pół na dwie osoby? Ja chętnie bym się wybrał, ale zależy kiedy Ty chcesz, bo nie wiem czy akurat będę wolny. saxorulez - Pon 27 Lip, 2009
Stf napisał/a:
ale chyba max do 18tej
ja o 17 z pierdolnika wychodzę... wiec na Bemowo to na 18 to ja dotrę..
a w weekend?Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 ja koncze o 18.. wiec tez sie podlaczam do pytaniaStf - Pon 27 Lip, 2009 dzisiaj jadę na 17:30. mam się jeszcze upewnić za 2h bo nie miał ze sobą notesu. nie wiem do której generalnie on tam bywa- ale myślę, ze jakby było kilka osób to pewnie zostałby do 19tej... o ile nie ograniczają tego jakieś przepisy lotniska czy umowa wynajmu placu...