Jak już pisałem, wcześniej teraz mam mały problem z czasem i będzie ciężko udać się mnie osobiście na numerek u Ciebie. Poza tym chciałem pojechać z mi aby z nim wykonac to lizanko, bo za zabezpieczenie analne zaplacilbym majatek Także problemu na przykład z wyslaniem Tobie czy gościowi od auta moich i fotek mi nie ma, gorzej z szybkim zadowoleniem Waszych potrzeb Jeszcze się zastanawiałem ile ewentualnie wyjdzie sprowadzenie Ciebie tu na miejsce przez kogoś. Może takie wyjście trzeba będzie zastosować.
Pozdrawiam
fydi - Pią 29 Maj, 2009 k-mart - Pią 29 Maj, 2009 sorry za te bardzo kiepskie zdjecia....
Ogolnie chyba wszystko powiedzialem Ci przez tel.
Klient ktory sprzedaje jest mechanikiem, zawsze sam wszystko robil.
On jest 3. wlascicielem.
Sprzeglo miodzio, czuc ze nowe.106 - Pią 29 Maj, 2009 zadatkowany? k-mart - Pią 29 Maj, 2009 Nie bylo potrzeby.
Powiedzialem ze jesli kolega sie zdecyduje, to bierim!
Jutro jeszcze ma ktos przyjechac ogladac, jesli nas cenowo nie przebije bedzie Fydiego.Grzesiek VTS - Pią 29 Maj, 2009 Biore ŁukaszS3 - Pią 29 Maj, 2009 Ile taki willy jak wyżej na gotowo w PL wychodzi?Michał - Pią 29 Maj, 2009 ojayebie
ale fajnyk-mart - Pią 29 Maj, 2009
Cytat:
Ile taki willy jak wyżej na gotowo w PL wychodzi?
39000zl, a-grupa.k-mart - Pią 29 Maj, 2009 a tak sobie jeszcze dla przypomnienia przypomne na przyszlosc:
+ heble w dobrym stanie
+ nowe t1-r'y 205/50/15 (prawie)
+ nie ma rdzy
+ fele w bardzo dobrym stanie
+ serwisowany regularnie
+ trzyma idealnie temp oleju i wody
- pekniecie / rysa w gornej czesci zderzaka pod atrapa ok 10cm
- zarysowany minimalnie tu i tam
- lekko dobrudzony fotel kierowcy
- wydech: kat i srodkowy do wymiany
- slychac ze ktores z przednich lozysk do wymiany
inne:
~ przesunieta odcinka do 7300rpm
~ kolektor zeliwny z 1.8
~ drugi komplet na zimowkach 15" z 1.8 16
~ radio cd
~ trzeba bedzie sie pozbyc paru gadzetow w srodku
~ calkowita seria
~ trzeba zrobic serwis teraz
~ tylne lampy i listewka z phII
~ kiera mniejsza nie wiadomo z czego, z zaslepka z r5 gte
~ silnik za jego kadencji nigdy nie byl otwierany
~ jezdzi na syntetykuGeKo - Pią 29 Maj, 2009 A te zielone knefle po lewej to co katapulty ?? POdobuje mnie się. Marzyłem o takim jak miałem 19 lat.k-mart - Pią 29 Maj, 2009 pisalem ze trzeba sie pozbyc paru gadzetow ze srodka....
Gdy mialem 19lat to marzylem o lambo.
Dzisiaj marze o niebieskiej lagunie 2.0T.ŁukaszS3 - Pią 29 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
39000zl, a-grupa.
A taka bardziej normalna tj seryjna k-mart - Pią 29 Maj, 2009 no w tym przedziale jak ta, 4000-5000fr.ŁukaszS3 - Pią 29 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
no w tym przedziale jak ta, 4000-5000fr.
hmmm może kiedyś... Miło by było mieć takiego w garażu ale seryjnego i oryginalnego w więcej niż 90%.