CHRZANEK - Wto 14 Lip, 2009 Coś czuje że ten rajd to lipa.
Takie czekanie do ostatniej chwili czy rajd się odbędzie czy nie to troche niepoważne.
Ale cóż - takie są polskie realiaBad-i - Wto 14 Lip, 2009 Radziu nie chciałem tego pisać - ale dla kogos 300 km od Sławkowa to troche nie powazne. Jak mozna na kilka dni przed rajdem nie miec informacji czy jedziesz czy nie.106 - Wto 14 Lip, 2009 a malo to juz rajdow ak zamkowy nie zorganizowal
nie no tym raze pewnie bedzie ok... jak juz amatorzy jada to kasa na pewno sie
znajdzie. pewnie jak juz wystartuje to organizacyjnie bedzie dopiete na ostatni
guzik.... nie ma co dramatyzowac.Bad-i - Wto 14 Lip, 2009 Bartek ale mi chodzi o dwie rzeczy:
- liczba zgłoszonych 3 ligowców (przeciez moglo by byc tak ze jedzie 19 gosci i 1 RD3L)
- o sam fakt ze lista została za pozno otworzonaCHRZANEK - Wto 14 Lip, 2009
106 napisał/a:
a malo to juz rajdow ak zamkowy nie zorganizowal
No to fakt.
Ale mnie jest smutno z tego powodu, bo jeżeli kogoś z działaczy PZM można lubić to właśnie Pana Andrzeja za to że jest nastawiony "prozawodniczo".
Jeżeli Jemu nie może się udać to znaczy że naprawde jest (tu cytuje kolege Mi): c.h.u.j.n.i.a - wychodzimy!!!Loko - Wto 14 Lip, 2009 Czyli, ze jak? zrobili z tego rd3l + normalny kjs gdzie można jechać seryjnym autem bez klatki itd?GeKo - Wto 14 Lip, 2009 Loko, NIe Nie klatkę i wszystko inne musisz mieć
Cytat:
cytat
"Uwzględniając prośby kierowców amatorów posiadających samochody przygotowane do sportu samochodowego, po wyrażeniu zgody przez Zespół Sędziów Sportowych jako organizator 1 Rajdu Sławkowskiego dopuszczamy w/w kierowców do udziału w rajdzie. Więcej informacji w komunikacie nr 1 Dyrektora Rajdu, który ukaże się w środę 15.07.09 w godzinach popołudniowych.
Automobilklub Zamkowy"Bad-i - Śro 15 Lip, 2009 na 14:30 jest 11 zgloszen w tym 6 gosci martin.h - Śro 15 Lip, 2009 Poniżej przedstawiamy listę zgłoszeń na 1 Rajd Sławkowski stan na 15.07.2009 godz. 16.00
1. Aleksander Kidawa/Henryk Sosnowski - Fiat CC Sporting - K-3
2. Wojciech Janicki/Marcin Roik - Opel Astra - K-5
3. Paweł Hankiewicz/Agnieszka Wierzchowska - Honda Civic Type-R FN2 - G
4. Maciej Jarząbek/Jarosław Wnuk - Suzuki Swift - K-3
5. Wilu/Kwiatek - Peugeot 106 GTI - K-4
6. Ernest Stunżans/Dariusz Grudziołek - Peugeot 206 XS - G
7. Zbigniew Skucha-Cieńciała/Zbigniew Cieślar - Renault Clio Sport - K-5
8. Wojciech Satoła/???? - Opel Astra - K-5
9. Kamil Kapitan /Kamil Heller - Nissan Sunny GTI - G
10. Bogdan Bożyk/Michał Jurgała - Volkswagen Polo - G
11. Grzegorz Miksa/Jakub Klos - Citroen Saxo - G
12. Michał Flajszer/Kamil Flajszer - Fiat Seicento - K3
Bad-i, gdzie Wy jesteście? Wysłałeś zgłoszenie, Szkuta o Ciebie dopytuje. Będzie dobrze, jeszcze 3 dni do rajdu więc załogi się jeszcze pozgłaszają. Rajd pojedzie na 100%.Bad-i - Śro 15 Lip, 2009 No i jest komunikat, amatorzy zostaja typowa zapchaj dziura. Beda jechac 4 odcinki po 1km - czyli tak na prawde w tej chwili jest 5 samochod do 3 ligi i 6 gosci.martin.h - Śro 15 Lip, 2009 Bad-i, jak Ty to wyliczyłeś? Bo z listy z mojego wcześniejszego posta wynika, że jest 7 załóg w RD3L i 5 gości.Bad-i - Śro 15 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
Bad-i, jak Ty to wyliczyłeś? Bo z listy z mojego wcześniejszego posta wynika, że jest 7 załóg w RD3L i 5 gości.
he he to musieli zmienić listę - sorry nie robiłem print scr.CHRZANEK - Śro 15 Lip, 2009 Jeżeli zapadnie decyzja że jedziemy (to jest w gestii szefa naszego zespołu i kierowcy w jednym )to będe na ślunsku już w nocy z piąt/sob.
A jak nie jedziemy to nie będe GeKo - Śro 15 Lip, 2009 Macie być i koniec, kropkaMick - Śro 15 Lip, 2009 Panowie, może ktoś jeszcze pojedzie z chłopakami na serwis? ja niestety odpadłem...