HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...
mi - Pią 29 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Martin o 9tej Dzon i Mi mają wytaczać bolidy z garażu więc u mnie powinni być około 9:15 także około 9:45-10:00 powinnysmy dotrzeć do zjazdu na Pyrzowice.
...yyyy... Tu może być pewien poślizg, 15 minut bym doliczył na pewno michool_vt - Pią 29 Maj, 2009 to juz jutro!!
i ma padac tylko do południa
jadę naciągnąć opony na pucharówki Marek23 - Pią 29 Maj, 2009 Wpadnie jedno Sti i Wrx, mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza...Janusz - Pią 29 Maj, 2009
michool_vt napisał/a:
to juz jutro!!
i ma padac tylko do południa
Kurcze, żeby napieprzało rano woda tak aby nic widać nie było, wtedy pojadę Marek23 - Pią 29 Maj, 2009 Kto jedzie z Krakowa? Moze jakoś razem? Ja moim dyszlem jadę...michool_vt - Pią 29 Maj, 2009
Marek23 napisał/a:
Wpadnie jedno Sti i Wrx, mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza...
może jakoś się pomieścimy Marek23 - Pią 29 Maj, 2009 I może nowe 320d w m-pakiecie. Musi być dużo aut, bo wtedy jest większe prawdopobieńśtwo, że ktos da mi się przejechać Michał - Pią 29 Maj, 2009 Janusz - Pią 29 Maj, 2009
Marek23 napisał/a:
I może nowe 320d w m-pakiecie. Musi być dużo aut, bo wtedy jest większe prawdopobieńśtwo, że ktos da mi się przejechać
jak przyjade to dam na prawym Marek23 - Pią 29 Maj, 2009
Janusz napisał/a:
jak przyjade to dam na prawym
a przez BB nie jedziesz...skrótem?michool_vt - Pią 29 Maj, 2009 jeszcze taka małą podpowiedz jak trafic na tor, bo nie jest to takie oczywiste Janusz - Pią 29 Maj, 2009
Marek23 napisał/a:
Spoko, ale jak będziesz robił ewidentne błedy to Cię opier.dolę
luzik, lubie tak czasem zostać opier.dolony GeKo - Pią 29 Maj, 2009
mi napisał/a:
...yyyy... Tu może być pewien poślizg, 15 minut bym doliczył na pewno
Spotkałem sie z Dżonem pod IC Uświadomił mnie że możecie mieć spory rozrzut czasowy, ponoć zwłaszcza Ty ....
Ale liczę na waszą punktualność Bart - Pią 29 Maj, 2009