prosilbym bardzo chlopakow o sprawdzenie vinu WVWZZZ1KZ8P017646Janusz - Wto 23 Cze, 2009 15.04.2009 ostatni serwis przebieg coś koło 17tysi z ciekawostek to w maju 2008 miał zmieniona podsufitkę pcs - Wto 23 Cze, 2009
Janusz napisał/a:
15.04.2009 ostatni serwis przebieg coś koło 17tysi z ciekawostek to w maju 2008 miał zmieniona podsufitkę
jaki moze byc powod zmiany podsufitki? odkleila sie czy co ...
a 10/2008 nie bylo zadnego przegladu? przeglady w tych samochodach nie sa co rok lub 15tys km? jest przeglad po 2tys?
i dziekuje oczywiscie wielce!Janusz - Wto 23 Cze, 2009 ja niestety nie mam programu mówię tylko co mi kolega powie o przegladzie koło 15 tez coś mówił pcs - Śro 24 Cze, 2009 czy ktos moglby sie wyrazic na temat tego C4 by loeb jazda o kropelce, tzn. czy aby nie bedzie wstyd nim jezdzic biorac pod uwage nieadekwatnosc silnika do stylistyki:
czy ktos moglby sie wyrazic na temat tego C4 by loeb jazda o kropelce, tzn. czy aby nie bedzie wstyd nim jezdzic biorac pod uwage nieadekwatnosc silnika do stylistyki:
mi się podobuje, zrobisz mu jakiegoś programa, i będziesz udawał ze nie chcesz się ścigać Mick - Czw 25 Cze, 2009 PCS zmień temat, że nie kupujesz VałWe, a każdy dowolny ładny samochód.
a C4 Loeb edition bardzo ładna pP - Czw 25 Cze, 2009 ta wersja by loed różni się stylko naklejkami i białymi kołami od normalnej wersji.. także stylistyka nie jest tak bardzo zobowiązująca..pcs - Czw 25 Cze, 2009 dzis lub jutro bede chcial jeszcze obejzec ta alfe, niesety sprowadzona, ponoc przyjechala w jednym kawalku ale miala keidys lakierowane prawy przedni blotnik i prawe przednie drzwi bez slupkow, progow, maski.
Autko prezentuję bardzo ładnie, jednak nie podoba mi się zbytnio jego historia. Jestem raczej uprzedzony do sprowadzanych aut Jak chcesz to mogę podać adres serwisu, gdzie dokładnie auto zostanie "obadane"FreeMan - Czw 25 Cze, 2009 w komisie mam lagune GT Kombi 205 KM, od pierwszego wlasciciela, kupiona w salonie 2005r i mam telefon do wlasciciela serwisowana w ASO, przebieg 99 tys
taka sama jak moja tylko z olbrzymim szyberdachem....pcs - Czw 25 Cze, 2009
Bartli napisał/a:
Masz VIN?
Autko prezentuję bardzo ładnie, jednak nie podoba mi się zbytnio jego historia. Jestem raczej uprzedzony do sprowadzanych aut Jak chcesz to mogę podać adres serwisu, gdzie dokładnie auto zostanie "obadane"
vin moge miec, bardzo chetnie dostane wezme namiary
a sprowadzonych, prawie nowych, tez nie lubie, bo nie wierze, ze niemcy to idioci, ktorzy sprzedaja auta za pol ceny. Troche inaczej z takim 10-15latkiem, bo na zachodzie jedak czesto te auta sa serwisowane w aso, a u nas to znaczy ze przez 10lat byly drutowaneCHRZANEK - Czw 25 Cze, 2009 Ta alfa mi się dużo bardziej podoba niż ten loeb.
Po prostu nie lubie cyberwnętrz.
Alfa designersko mistrz.pcs - Czw 25 Cze, 2009
Mick napisał/a:
PCS zmień temat, że nie kupujesz VałWe, a każdy dowolny ładny samochód.
a C4 Loeb edition bardzo ładna
chyba dam ci pomogl, jak skasowalem z tematu VW to go ktos zaczal czytac