MotorSport - [DAY] StreetWarriors TRACK DAY - tor kartingowy Radom
KarQ - Wto 07 Lip, 2009
anjas napisał/a:
gdyby np. był dzwon i filmik był w necie to ubezpieczalnia mogłaby wyczaić i odmówić wypłaty odszkodowania...
Albo ktoś z fiata mógłby zobaczyć i gość by utracił gwarancję za uzywanie samochodu w sporcie
Ja widzę ewentualnie takie powody... innych nie mogę znaleźć
Z resztą Cartoon dobrze napisał...k-mart - Wto 07 Lip, 2009 wszystko nie prawda.
blachy zdejmuje sie ze wzgledu na wage.Kamilbike - Wto 07 Lip, 2009 Powiem Wam dlaczego ja bym zdjal blachy bedac na torze. Min dlatego ze jak sa tablice na samochodzie i przelatujemy jakis zakret, samochod moze troche podskoczyc, blache moze zerwac spadnie, pognie sie itd. Tak wiem ze tak tez moze sie stac na normalnej ulicy wiec dlaczego jej nie woze w samochodzie, bo nie mozna Anonymous - Wto 07 Lip, 2009 No Kamil masz rację.Wszędzie można wpaść w dziure Stf - Wto 07 Lip, 2009 ja pierdykam : ale ogień Michał - Wto 07 Lip, 2009
Cytat:
Nie mam zamiaru tłumaczyć, że ta nazwa jest super, zajeb*ista itd...
Jestem na tym forum od pierwszego dnia jego istnienia i jakoś nigdy mi ona nie przeszkadzała, a co za tym idzie, ni ch*uja nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ona Cię tak boli...
ziom sory, złe ikonki mi sie powciskały.
Nazwa jest super , jest szacun na miescie, +29 pkt. respektu, +22pkt magiki, +10 pkt knowledge. Brzmi to jakby 10 latek to nazwał
ale mimo wszysto, nazwa jest boska !!
film drugi fajny. Tylko kolega mógł się bardziej przyłożyć do samego montażuJacek - Czw 09 Lip, 2009
Kamilbike napisał/a:
Powiem Wam dlaczego ja bym zdjal blachy bedac na torze. Min dlatego ze jak sa tablice na samochodzie i przelatujemy jakis zakret, samochod moze troche podskoczyc, blache moze zerwac spadnie, pognie sie itd. Tak wiem ze tak tez moze sie stac na normalnej ulicy wiec dlaczego jej nie woze w samochodzie, bo nie mozna
jak masz tablicę na taśmie dwustronnej to może twoja wypowiedź ma w tym momencie sens. innego uzasadnienia nie widzę.Bart - Czw 09 Lip, 2009
Kamilbike napisał/a:
Powiem Wam dlaczego ja bym zdjal blachy bedac na torze. Min dlatego ze jak sa tablice na samochodzie i przelatujemy jakis zakret, samochod moze troche podskoczyc, blache moze zerwac spadnie, pognie sie itd.
M - Czw 09 Lip, 2009 Kamilbike - Pią 10 Lip, 2009 smiech smiechem, ale ja innego powodu nie widze No chyba ze przy dzwonie tez moze byc dodatkowym wydatkiem, jak sie pognie KarQ - Pią 10 Lip, 2009 W takim razie w ruchu ulicznym gubiłbyś na każdym skrzyżowaniu, studzience,... a chyba tak nie jest. (?)Rudello - Sob 11 Lip, 2009 Jest wiele powodow dla ktorych zdejmuje tablice.
Wrociłem po tyg. urolpie a tu taki balagan na forum
no.1 to co Anjas napisał
no.2 w mojej czarnej kofiguracji uwazam ze bez blach lepiej wyglada, jakbym mogl to bym nie zakladal wcale
no.3 Bo Jimek tak robi Kamilbike - Sob 11 Lip, 2009 Rudy, "uje" sie nie kreskuje bo w szkole sie dostaje dwuje Tak mi kiedys w podstawowce Pani na polskim mowila Popraw swoj blad anjas - Sob 11 Lip, 2009
Rudello napisał/a:
Jest wiele powodow dla ktorych zdjemoje tablice
Kamilbike napisał/a:
"uje" sie nie kreskuje bo w szkole sie dostaje dwuje
nie czepiać się. Rudello napisał, że zdje swoje tablice.
Tam nigdzie o z kreska być nie mogło!!!!Kamilbike - Sob 11 Lip, 2009 No fakt jest jeszcze literowka ktora mi umknela Rudy wie ze go kocham i nie czepiam sie to dla jego dobra jedynie