To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [DAY] StreetWarriors TRACK DAY - tor kartingowy Radom

KarQ - Wto 07 Lip, 2009

anjas napisał/a:
gdyby np. był dzwon i filmik był w necie to ubezpieczalnia mogłaby wyczaić i odmówić wypłaty odszkodowania...
Albo ktoś z fiata mógłby zobaczyć i gość by utracił gwarancję za uzywanie samochodu w sporcie ;)

Ja widzę ewentualnie takie powody... innych nie mogę znaleźć :)

Dlatego

Michał napisał/a:
Uliczni wojownicy :lol2: :lol2: :wall: demony prędkości, turbo madness ...
jayebie :D :lol2: :lol2: :wall: :wall: :wall:

Powtarzasz się chłopie o_O :wall:

Z resztą Cartoon dobrze napisał...

k-mart - Wto 07 Lip, 2009

wszystko nie prawda.
blachy zdejmuje sie ze wzgledu na wage.

Kamilbike - Wto 07 Lip, 2009

Powiem Wam dlaczego ja bym zdjal blachy bedac na torze. Min dlatego ze jak sa tablice na samochodzie i przelatujemy jakis zakret, samochod moze troche podskoczyc, blache moze zerwac spadnie, pognie sie itd. Tak wiem ze tak tez moze sie stac na normalnej ulicy wiec dlaczego jej nie woze w samochodzie, bo nie mozna :]
Anonymous - Wto 07 Lip, 2009

No Kamil masz rację.Wszędzie można wpaść w dziure :lol2:
Stf - Wto 07 Lip, 2009

ja pierdykam : :rotfl: ale ogień :D :D :D
Michał - Wto 07 Lip, 2009

Cytat:
Nie mam zamiaru tłumaczyć, że ta nazwa jest super, zajeb*ista itd...
Jestem na tym forum od pierwszego dnia jego istnienia i jakoś nigdy mi ona nie przeszkadzała, a co za tym idzie, ni ch*uja nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ona Cię tak boli...

ziom sory, złe ikonki mi sie powciskały.
Nazwa jest super , jest szacun na miescie, +29 pkt. respektu, +22pkt magiki, +10 pkt knowledge. Brzmi to jakby 10 latek to nazwał
ale mimo wszysto, nazwa jest boska !!
film drugi fajny. Tylko kolega mógł się bardziej przyłożyć do samego montażu

Jacek - Czw 09 Lip, 2009

Kamilbike napisał/a:
Powiem Wam dlaczego ja bym zdjal blachy bedac na torze. Min dlatego ze jak sa tablice na samochodzie i przelatujemy jakis zakret, samochod moze troche podskoczyc, blache moze zerwac spadnie, pognie sie itd. Tak wiem ze tak tez moze sie stac na normalnej ulicy wiec dlaczego jej nie woze w samochodzie, bo nie mozna :]

jak masz tablicę na taśmie dwustronnej to może twoja wypowiedź ma w tym momencie sens. innego uzasadnienia nie widzę.

Bart - Czw 09 Lip, 2009

Kamilbike napisał/a:
Powiem Wam dlaczego ja bym zdjal blachy bedac na torze. Min dlatego ze jak sa tablice na samochodzie i przelatujemy jakis zakret, samochod moze troche podskoczyc, blache moze zerwac spadnie, pognie sie itd.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

M - Czw 09 Lip, 2009

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Kamilbike - Pią 10 Lip, 2009

smiech smiechem, ale ja innego powodu nie widze :] No chyba ze przy dzwonie tez moze byc dodatkowym wydatkiem, jak sie pognie :P
KarQ - Pią 10 Lip, 2009

W takim razie w ruchu ulicznym gubiłbyś na każdym skrzyżowaniu, studzience,... a chyba tak nie jest. (?)
Rudello - Sob 11 Lip, 2009

Jest wiele powodow dla ktorych zdejmuje tablice.

Wrociłem po tyg. urolpie a tu taki balagan na forum :)

no.1 to co Anjas napisał
no.2 w mojej czarnej kofiguracji uwazam ze bez blach lepiej wyglada, jakbym mogl to bym nie zakladal wcale
no.3 Bo Jimek tak robi :rotfl:

Kamilbike - Sob 11 Lip, 2009

Rudy, "uje" sie nie kreskuje bo w szkole sie dostaje dwuje :] Tak mi kiedys w podstawowce Pani na polskim mowila ;) Popraw swoj blad :*
anjas - Sob 11 Lip, 2009

Rudello napisał/a:
Jest wiele powodow dla ktorych zdjemoje tablice

Kamilbike napisał/a:
"uje" sie nie kreskuje bo w szkole sie dostaje dwuje

nie czepiać się. Rudello napisał, że zdje swoje tablice.
Tam nigdzie o z kreska być nie mogło!!!!

Kamilbike - Sob 11 Lip, 2009

No fakt jest jeszcze literowka ktora mi umknela ;) Rudy wie ze go kocham i nie czepiam sie to dla jego dobra jedynie :P