k-mart - Sob 04 Lip, 2009 ja tez sie wbijam ale uzywam techniki "kontakt wzrokowy"
Czysta psychologia, jesli ktos Ci spojrzy w twarz automatycznie przestajesz byc samochodem i stajesz sie czlowiekiem. na 98% ustepują miejsca.
Za to nigdy sie nie wpycham na poczatek kilometrowej kolejki uzywajac wolnego pasa do skretu w innym kierunku. Stoje swoje tak jak kazdy. Za to niszcze wszystkich wpychaczy blokujac ich jak tylko moge i uprzykrzajac zycie, czesto sie zdarza ze odpuszczaja i jada w innym kierunku strasznie wku.rwieni.
Odstepstwo to tylko autobusy gdzie ludzie jada godzinami scisnieci na stojąco i bez wentylacji, tudziez klimy.
Ogolnie moja zasada to tepienie glupoty i ignorancji na drodze a ułatwianie tym ktorzy jada konkretnie.k-mart - Sob 04 Lip, 2009 W sprinterze tego nie stosuje, wystarczy ze nim jade.
W 106 czesto uzywam M - Sob 04 Lip, 2009 K-mart nikt sie nie smieje
Poczytaj sobie i wez do siebie tekst z linku poniżej
sam dokladnie wiesz ze ironicznie wkleiles tego linka zamiast:
http://pl.wikipedia.org/w...2owiek_wybitny)M - Sob 04 Lip, 2009 KEJ, szkoda słówk-mart - Sob 04 Lip, 2009 zgadzam sie z Toba
Kamilbike - Sob 04 Lip, 2009 Od razu powiem ze nie czytalem calego tematu, w ogole jakiego kolwiek posta ie przeczytalem ale napisze cos o taksiarzach.
Osobiscie znam paru, akurat los chcial ze wszyscy sa zajebiscie mili i przyjemni. Druga strona medalu sa Ci ktorym ma sie ochote dac przez leb. Takiego kozaczka trafilem w srode jak odwiozlem mame do pracy. Skrecalem z lindleya w lewo w al jerozolimskie, z naprzeciwka z pasa do jazdy na wprost skrecil taksiarz, poniewaz by we mnie wjechal obtrabilem go no to koles dal hebel w podloge, takze mu prawie w dupe wjechalem. Poniewaz nie mialem czasu go rozgrzeszac, przeskoczylem na srodkowy pas i pojechalem on cos przez otwarta szybe jeszcze pyskowal. 50metrow przed Zawiszy ten sam taksiarz lecac prawym pasem wywalil migacz i zaczal na mnie zjezdzac, nie dalem sie tutaj zalowalem ze nie bylem Punciakiem, bo tam mam prawa strone zderzaka obtarta, poprostu bym w niego wjechal. Niestety taksowkarz jak i kier autobusow trzeba rozlozyc na dwie grupy. Tych normalnych i kretynow, ktorzy mysla ze droga jest dla nich i nie podoba mi sie stwierdzenie ze oni pracuja. Kazdy przeciez pracuje wiec rozniedobrze moglby zaczac lamac przepisy tak jak oniWalle - Sob 04 Lip, 2009 nie ide na czołowe kiedy z napszedziwka zbliża się samochód marki Opel Astra (I<II<III), Wektra - ABC, Merdedes E klasa generacje od powstania warszawskiego aż do dziś, no i oczywiśćie każde białe auto.
zawsze wcinam się do kolejki, zawsze ruszam na wprost z pasa do skrętu w prawo. Dzięki temu zdanrzam do biura.PiTT - Sob 04 Lip, 2009 hehe, szacun
żarty nie żarty, ale C.H.U.J.O.W.O się jeździ w naszym kraju a to głównie dzięku ułańskiej fantazji większości kierowców
wyobrażacie sobie co by się działo jakby obowiązkowo trzeba było jeździć tylko 1 modelem auta
najnowsze BMW M5
szybka weryfikacja
dobra niech ktoś zamknie w piz-du ten temat bo mnie wqrwiacie