troche sie zagapilem a potrzebowal bym cos takiego jest ktos w stanie pomoc w ogarnieciu ?Anonymous - Wto 04 Sie, 2009 w sierpniu będzie mój znajomy w Anglii i może to przywieźć, musimy się tylko dogadać sprawnie z kasą, bo niestety nie mogę za Ciebie założyć. Nie trzeba płacić za kosztowną wysyłkę z UK do PL, poleci tylko kilka funtów za przesyłkę u nich po kraju.Bad-i - Wto 04 Sie, 2009 martin jak tam przesyłka?martin.h - Wto 04 Sie, 2009
Bad-i napisał/a:
martin jak tam przesyłka?
Jak pisałem wcześniej Anglicy czekają na dostawę przewodów w stalowym oplocie, jak będą je mieli u siebie (powinno to być w tym tygodniu) to wysyłają do Polski. Niestety nie mam na to wpływu, mam tylko nadzieję, że wyślą to w tym tygodniu co zdążę jeszcze przed Wyrazowem.Niemy - Wto 04 Sie, 2009
martin.h napisał/a:
Jak pisałem wcześniej Anglicy czekają na dostawę przewodów w stalowym oplocie,
co za przyglup zamowil te przewody, gdyby nie to do juz by bylo Loko - Wto 04 Sie, 2009 Kurwa jak nie zdążę założyć sprężyn na wyrazów to pozabijam tych przewodziarzy Niemy - Wto 04 Sie, 2009 ja tez im nie daruje!!martin.h - Wto 04 Sie, 2009 Zachciało się przewodów
Prawda jest taka, że gdyby nie przewody to paczka byłaby w tym tygodniu w Polsce. Ale jest też druga strona medalu, pewnie gdyby nie przewody nie byłoby wysyłki free.Niemy - Wto 04 Sie, 2009 i tak ich z Loko dojedziemy saxorulez - Wto 04 Sie, 2009 ja mam przewody do sprzedania w PL
wystarczyło popytać.. a paczka już by była w PLNiemy - Wto 04 Sie, 2009 trzeba było się ogłaszać Jaco - Śro 05 Sie, 2009
saxorulez napisał/a:
ja mam przewody do sprzedania w PL
wystarczyło popytać.. a paczka już by była w PL