MotorSport - [Track Day] 4. impreza & evo Rally Sprint
ŁukaszS3 - Sob 05 Wrz, 2009 To kto jutro obecny?
1.ŁukaszS3ade - Sob 05 Wrz, 2009
Loko napisał/a:
Ooo to ja się chętnie załapie, jedziesz sam czy z kimś jeszcze?
narazie sam, jak cos to dzwon okolo 9/10, 602 67 75 75;]ŁukaszS3 - Sob 05 Wrz, 2009 ade ja już też sobie zapisałem Twój nr bedę dzwonił i jakąś oglądare ogarniemy. Ja bedę z Jacomartin.h - Sob 05 Wrz, 2009 O kurewa
Cytat:
Kolejną dobrą informacją jest potwierdzony już udział w imprezie Zbigniewa Steca. Właściciel stajni rajdowej Stec Ralliart poprowadzi 670-konne Evo VI!
Janusz - Nie 06 Wrz, 2009 ja tez tam gdzieś będę.... wiec trzeba się będzie spotkać tam gdzieś qbus - Nie 06 Wrz, 2009 ja tez wlasnie wyjezdzam takze do zoba vojt3k - Nie 06 Wrz, 2009 Ładnie ! duuużżo mocy !:)tomecki - Nie 06 Wrz, 2009 czołowa dziesiątka - gruuuuuubo Janusz - Nie 06 Wrz, 2009 jak dla mnie jakoś bez rewelki miłe spotkania z członkami hh.org Ja dzisiaj miałem jakąś mega zajawkę zreszta taka głupawka trzyma mnie od wczoraj..... natomiast Strik z Piotrkiem mieli chyba ciche dni .... na moje 5 milionów słów wypowiadali 2... Ale miło było sie z wami znowu zobaczyć.... No i samego Martina.h oraz poznać Łukasza i Jaco (dobrze kojarzę)michool_vt - Nie 06 Wrz, 2009
Janusz napisał/a:
.... na moje 5 milionów słów wypowiadali 2...
moze pierd.oliłes głupoty qbus - Nie 06 Wrz, 2009 oj zdarzylo mu sie
żarcik.
za duzo ludzi na trasie przez co ciezko bylo cos zobaczyc, dlaczego nyga, stec, wysocki itp sa niesklasyfikowani?Janusz - Nie 06 Wrz, 2009
Cytat:
moze pierd.oliłes głupoty
panie a było kiedyś inaczej?? ale dzisiaj to na potęgę vojt3k - Nie 06 Wrz, 2009 Meldować się kto był czym:D widzialem 3 ralliaki jeden biały pod garażem i dwa czarne na parkingu !:)Anonymous - Nie 06 Wrz, 2009 wyniki???????????martin.h - Nie 06 Wrz, 2009 Czarny z roz.jeb.anym bokiem był mój
Ja kręciłem się po trasie z ŁukaszemS3 i Jaco (miło było Was poznać). Spotkałem też Janusza i alesi (też miło poznać). Rozglądałem się później za resztą, ale było za dużo ludzi i nie spotkałem nikogo