TOXIC - Śro 02 Wrz, 2009 jak by się miało coś dziać to dajcie jakieś info z wasqiem możemy napaść dzień wcześniej nie ma problemuJakarti - Śro 02 Wrz, 2009 jak ktos chce nocowac to niech wpisze sie na liste - byla na ktorejs stronie.
bez ilosci chetnych moge wam zalatwic pole do spania co najwyzej itr 911 - Śro 02 Wrz, 2009 ech ja bym wpadł przegonić pajęczynki z wydechu w mym parchu bo akurat jestem cały tydzień w okolicach Lublina, ale przytrafiła się mała kontuzja na rowerze
A tak tylko polukać to wpaść można, czy impreza zamknięta i brandzlujecie się w w/w skaldzie? kubas - Śro 02 Wrz, 2009
itr 911 napisał/a:
A tak tylko polukać to wpaść można, czy impreza zamknięta i brandzlujecie się w w/w skaldzie?
tak 0 gapiow bo potem gina slicki i inne rozne rzeczy (przewody w oplocie) KarQ - Śro 02 Wrz, 2009 Chciałem jechać z wami, ale nie zdążyłem nic kupić.
Jako widz też nie pojadę, bo za tydzień dzielnie bronię tytułu magistra, uff.Misiek_lbn - Śro 02 Wrz, 2009 dawaj jako widz, pokażę Ci skąd najlepiej oglądać pojeżdżawkę zeby nikt Cię nie zauważył
M - Śro 02 Wrz, 2009 Misiek wiesz co sie z toba stanie jak sie nie pojawisz?
Wory twoje znajdą się w szufladzie i tak i nie i tak i nieMisiek_lbn - Śro 02 Wrz, 2009
eM napisał/a:
i tak i nie i tak i nie
jakiś niezdecydowany jesteś
będę, nie wiem jakim samochodem, jeszcze, ale pojawię się
w ostateczności brata tjunerskim fjatem podjadę kubas - Śro 02 Wrz, 2009 misiek pojaw sie to zalatawie tą sprawe o którą mnie prosisz Barejka - Śro 02 Wrz, 2009 A mam pytanie, zeby wpasc zobaczyc, pogadac, jaki koszt wejscie lub wjechania na teren bez napinania po torze, najpierw chce zobaczyc jak to idzie moze kiedys sprobuje bo szczeze mowiac po torze jeszcze nie ganialem Misiek_lbn - Śro 02 Wrz, 2009
Barejka napisał/a:
jaki koszt wejscie lub wjechania na teren
klękanie
Barejka napisał/a:
szczeze
Miodek Cię skarci !
Barejka napisał/a:
po torze jeszcze nie ganialem
to tak jak u Ciebie po wiosce, tyle że nie ma krawensznikuf
fajnie sie po tym torze, ciężko uszkodzić samochód, chociaż... da się
kubas - Śro 02 Wrz, 2009
Barejka napisał/a:
A mam pytanie, zeby wpasc zobaczyc, pogadac, jaki koszt wejscie lub wjechania na teren bez napinania po torze, najpierw chce zobaczyc jak to idzie moze kiedys sprobuje bo szczeze mowiac po torze jeszcze nie ganialem
wpadaj Barejka - Śro 02 Wrz, 2009 Rekin_lbn, u mnie na wsi nie ma kraweznikuf
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Purzec.JPG
dobrze napisalem szczeze-szczeże
nie rup z siebie gupka Barejka - Śro 02 Wrz, 2009 kubas, napewno nci nie bedzie? Dla mnie kwota na paliwa na tor plus wjazd na tor to odlegla kwota a na LPG do lublina tak jakbym juz mam Misiek_lbn - Śro 02 Wrz, 2009
Barejka napisał/a:
dobrze napisalem szczeze-szczeże
nie rup z siebie gupka