jestem otwarty na propozycjeAnonymous - Wto 15 Wrz, 2009 s-m, spanking, też lubisz? Greg - Wto 15 Wrz, 2009
Kamilbike napisał/a:
To fakt, Pitt troche za mocno przywaliles. Smiech smiechem, ale z czyjegos nieszczescia i to o takiej wielkosci nie jest fajnie sie smiac.
A jak ktoś wrzucił fotkę Kuzaja to było śmieszne. Tez nie skręcił i kogoś zabił... Bartli - Wto 15 Wrz, 2009 k-mart - Wto 15 Wrz, 2009 Anonymous - Wto 15 Wrz, 2009 hehe, tak wogóle to widać że było malowane strick - Wto 15 Wrz, 2009
AndreXSi napisał/a:
hehe, tak wogóle to widać że było malowane
nie malowane, to ja tylko jaguary widziałem Anonymous - Wto 15 Wrz, 2009 eee?
Chodzi mnie o to że ta ferrarka była kiedyś czerwona podobno... a że przemalowana to widać po tytlnej klapie. Albo ja ostatnio za dużo z lakeirnikami przebywam... martin.h - Wto 15 Wrz, 2009
AndreXSi napisał/a:
hehe, tak wogóle to widać że było malowane
Było, bo Enzo wychodziło tylko jako żółte lub czerwone.budzik - Wto 15 Wrz, 2009
AndreXSi napisał/a:
Chodzi mnie o to że ta ferrarka była kiedyś czerwona podobno
Była czerwona, na automatycznej myjni się porysowała i została na czarno maźnięta.
Jedyne auto, które zostało WIMALowi z całej jego kolekcji, ale już indywidualki ni mamichool_vt - Wto 15 Wrz, 2009
fydi napisał/a:
:jupi: michool pamiętasz?
jak mógłbym zapomnieć
potem juz chyba nie krzyczałem "napi.erdalaj!!" tak głośno nox - Wto 15 Wrz, 2009
budzik napisał/a:
Jedyne auto, które zostało WIMALowi z całej jego kolekcji,
uuuuu kiepsko czyzby tak mocno dotkną go kryzys ?? Mclarena też juz wywiało ?Cartoon - Wto 15 Wrz, 2009
Dziennikarze nie skręcają Misiek_lbn - Wto 15 Wrz, 2009 o kurcze, faktycznie nie skręcają
szkoda takich fajnych furmanek Greg - Wto 15 Wrz, 2009 No cóż, jaki kraj, tacy dziennikarze.