HydePark - Mistrzostwa Swiata w pilce noznej - Niemcy 2006
Michał - Nie 18 Cze, 2006 o,jest nas trzech Loko - Nie 18 Cze, 2006 JA myśle, że jest nas dużo dużo więcej, już pisałem w tym temacie,ze wogóle ale to wogóle nie interesuje mnie piłka i na całe szczeście, bo nie stresuje sie mistrzostwami, nie musze tracić czasu na ich oglądanie czyli same plusy k-mart - Nie 18 Cze, 2006 http://www.smog.pl/wideo/...ikac_na_boisku/
[ Dodano: Nie 18 Cze, 2006 ]
zawodnicy maja zakaz wc podczas meczu na MS Anonymous - Nie 18 Cze, 2006 to chyba tylko na tym forum administrator pozwala na spamowanie tematu o mistrzostwach postami 'nie lubie pilki bo jest gupia'. Tylko tu jeszcze sie do tego dołącza.... :zly2:
way to go... :605: Loko - Nie 18 Cze, 2006 http://img71.imageshack.u...nekrolog4xt.jpgps - Pon 19 Cze, 2006
JIMEK napisał/a:
to chyba tylko na tym forum administrator pozwala na spamowanie tematu o mistrzostwach postami 'nie lubie pilki bo jest gupia'. Tylko tu jeszcze sie do tego dołącza.... :zly2:
way to go... :605:
Jimek - jak sam zauważyłeś, atmosfera na tym forum jest swobodniejsza - jakby rodzinna, wg mnie to dobrze i dlatego admin moze miec swobodniejsze podejscie przy luzniejszych - zwlaszcza nie hothaczowych topicach. (piekna polszczyzna nie ma co )
:556:lenny - Pon 19 Cze, 2006 heheheh!!!
Dzik!!
zajebiste texty!!
drużyna Actimela debeściak!!!
a tak szczerze to coś w tym jest...Anonymous - Pon 19 Cze, 2006 psvts: no przeciez qrwa wiem!!!! tak jak bym nigdy jeszcze nie zartowal i byscie nie wiedzieli czy mozna sie czegos takiego po mnie spodziewac.... Jakos Michal chyba wie ze zartowalem...
Dzik: wszystkie sa dobre...ps - Pon 19 Cze, 2006 JIMEK - ok ok - w poniedzialek rano w robocie moje poczucie humoru zamiera :565:
[ Dodano: Pon 19 Cze, 2006 ]
i wejdz w "it's monday"Michał - Pon 19 Cze, 2006
Cytat:
Jakos Michal chyba wie ze zartowalem...
bo Jimmi to jest jeden wielki chodzący, chudy zart :564: :564: :564:ps - Pon 19 Cze, 2006 tak to mniej wiecej wyglada Anonymous - Pon 19 Cze, 2006 i szybko jezdzacy...
mam nadzieje ze kartka sie podobala...Michał - Pon 19 Cze, 2006 Its so bad to be here .... !!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
you you !! your time is over my day .... HAHAHAHA
Zajebiste :D:D:D:DJakarti - Pon 19 Cze, 2006 moze sie podzielicie miloscia do siebie na naszym kochanym forum?
[ Dodano: Wto 20 Cze, 2006 ]
dzisiaj mecz Polska - Kostaryka (Costa Rica) - bogate wybrzeze dobra nazwa jak na kraj..