Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
Vlodarsky - Czw 01 Kwi, 2010 Dzisiaj klient przewiózł mnie Clio V6 - to był dobry początek dnia i trochę lepiej się poczułem Za plecami był silnik ale między plecami a silnikiem butla NX.PiTT - Czw 01 Kwi, 2010 kurde ja też się rozchorowałem od tego dnia jak u Ciebie byliśmy
wkurwia mnie to już bo mam uszy zapchane fest M - Czw 01 Kwi, 2010
PiTT napisał/a:
kurde ja też się rozchorowałem od tego dnia jak u Ciebie byliśmy
kurcze mnie to już bo mam uszy zapchane fest
ja nie zachorowałem Jakarti - Czw 01 Kwi, 2010
eM napisał/a:
ja nie zachorowałem
ja tez nie!! M - Pią 02 Kwi, 2010 Na prośbę Marka robię zapisy do "Włodka" na po świętach.
Musiałem na szybko poprawić bo jeszcze Kubie i Mariuszowi wcześniej obiecałem jak pamiętam dobrze.Cartoon - Pią 02 Kwi, 2010 Luz, tak jak pisałem- mi się nie śpieszy Mick - Pią 02 Kwi, 2010 tia... jeszcze CCS - przygotowania do GSMP...Vlodarsky - Pią 02 Kwi, 2010 No to wpisujcie się. Mi się podoba takie coś. Nie muszę nikomu tłumaczyć dlaczego nie mogę się zająć kolejnym autem. Zrobię jeden zapraszam następny. Przyczyni się to na pewno do jakości tego co robię.
A więc od dzisiaj proszę wpisywać się na listę, a ja będę zapraszał kolejnych Panów. Oczywiście spróbujemy też dograć terminy.
Musicie zrozumieć - denerwują mnie sytuacje kiedy ktoś dzwoni i ciśnie mnie, że on już przywiezie i nawet często nie pyta czy mam czas. Pomijam tu sytuacje awaryjne oczywiście !!Greg - Pią 02 Kwi, 2010 1.eM - BMW m3
2. Jaka - C2
3. Siema - saxo
4. Cartoon - Fiesta
5. Greg - C2Mick - Pią 02 Kwi, 2010 1.eM - BMW m3
2. Jaka - C2
3. Siema - saxo
4. Mick - CCS na dłuższe stanie
5. Cartoon - Fiesta
6. Greg - C2saxorulez - Pią 02 Kwi, 2010 Odebrałem Saxo od Marka Vlodarskiego, wizyta obejmowała porządny przegląd przedsezonowy auta. W trakcie przeglądu wymieniamy każdy element który nosi ślady zużycia. Jako że auto jest eksploatowane na torze w głównej mierze zależało mi na 100% sprawności, do tego wybieram się na finalne strojenie na hamowni więc nie chciałem aby ktoś przed strojeniem odesłał mnie do domu z kwitkiem bo coś w aucie nie hula jak należy. Poniżej lista rzeczy które Marek ogarnął....
1. Przegląd wbity w dowód
2. Sworzeń lewy
3. Końcówki drążków kierowniczych lewa + prawa
4. Naprawa tylnego zacisku hamulcowego (uszkodzona śruba do odpowietrzania)
5. Zbieżność
6. Naprawa skrzyni biegów (przy okazji zdjęcie celem sprawdzenia stanu tarczy i docisku):
- uszczelniacz półosi
- uszczelniacz wybieraka
- sworzeń wybieraka
- zębatka licznika (nareszcie mi nie przekłamuje)
- dźwigienka
- cięgno
7. Wymiana oleju w skrzyni (zalaliśmy Millers tak jak ostatnio)
8. Wymiana oleju w silniku (Total Racing... jakie to ma W???)
9. Płyn hamulcowy ELF DOT 5.1
10. Płyn wspomagania
11. Płyn chłodniczy
12. Filtr oleju
13. Poprawki wydechu
14. Naprawa światła wstecznego
15. Nowe śruby którymi skręcił skrzynię
16. Nowe śruby sworzni
17. Łożysko półosi
18. Uszczelka czujnika temp płynu chłodzącego
19. Poduszka silnika prawa (była zerwana)
Trochę tego jest... do tego umycie skrzyni i odtłuszczenie praktycznie całego silnika.
Dodam do tego że auto nie zostawiało plam oleju, jechało względnie prostu, nie tłukło się ani też wskazywało na jakieś problemy ze sobą... czujne oko Marka wychwyciło każdą usterkę. Mam nadzieję że zrobienie wszystkiego na tip top zaowocuje kolejnym udanym sezonem torowo imprezowym.
Dodam jeszcze ciekawostkę... seryjna tarcza sprzęgła ma 5% zużycia, docisk 20% - to są informacje od Marka, więc nie ma się co napinać na wyczynowe sprzęgła mając 160KM - przynajmniej przy jeżdzie torowej.
Jeszcze raz wielkie dzięki Marek.. nikt nigdy tak dokładnie nie sprawdził mojego auta.
Wielki szacun dla tego człowieka...
Brawo! Super! że zacytuję swojego prezesa
Życzę wszystkim takiego serwisowania - Marek wyznacza standardy w tej dziedzinie.KarQ - Pią 02 Kwi, 2010 1.eM - BMW m3
2. Jaka - C2
3. Siema - saxo
4. Mick - CCS na dłuższe stanie
5. Cartoon - Fiesta
6. Greg - C2
7. KarQ - Civic (prawdopodobnie wizyta będzie konieczna )siema - Pią 02 Kwi, 2010 Dzięki za pamięć Marek. Jeszcze chwila i terminów na kwiecień nie będzie Później trzeba będzie się zapisywać z wyprzedzeniem- przewidując zużycie podzespołów... Ludzie znad morza zaczną planować wakacje w okolicach Warszawy... Aż w końcu same miejscówki w kolejce zaczną osiągać astronomiczne ceny...
Nie ma wątpliwości, na pewno warto czekać.