anjas - Sob 08 Maj, 2010 Z Silvą słabo będzie 106 - Sob 08 Maj, 2010 ale to bylo dobre ...
Bad-i - Sob 08 Maj, 2010
anjas napisał/a:
Z Silvą słabo będzie
nic nie bedzie bo wczesniej ja mu doyebie, pytam sie Pudziana szczym ryj??
Nie moge patrzec na tą żenade - sorry k-mart ale Pudzian killim goWalle - Sob 08 Maj, 2010 szacun dla Jusóke! Pudzian na bieżnię i wiosła!Mick - Sob 08 Maj, 2010 to było żałosne... miejmy nadzieje, że za 2 tygodnie odechce się chłopakowi na zawsze wchodzenia na ring Vlodarsky - Sob 08 Maj, 2010 Brazylijczyk wg mnie sprzedał walkę podobnie jak sędzia który sędziował na korzyść polaka w tej walce. Oliwa jakoś tak na przetrwanie jechał i liczył na punkty. Pudzian żadnego poziomu... Dno jeśli chodzi o wytrzymałość, w parterze nie potrafi nic z tego co widać, a w stójce kop na udo i cepy na łeb. Stracony czas przed tv. Myślę że ostatnia walka będzie dobra.Bad-i - Sob 08 Maj, 2010
Mick napisał/a:
to było żałosne... miejmy nadzieje, że za 2 tygodnie odechce się chłopakowi na zawsze wchodzenia na ring
trudno sie nie zgodzic, co on pokazal, kompletnie nic. To juz te wszystkie wczesniejsze walki bily ich klasa jezeli chodzi o styl.Walle - Sob 08 Maj, 2010 Dobrze, że zostawili Mameda na koniec. Pudzian za dwa tygodnie dostanie manto i albo da sobie na wstrzymanie, albo weźmie się za siebie.
Niestety - siła (szybkość) nie równa się wytrzymałość, stara sportowa zasada.Vlodarsky - Sob 08 Maj, 2010 No i kop w jaja... CzekamyBad-i - Sob 08 Maj, 2010 udusi go106 - Sob 08 Maj, 2010 zzielenial czy mi sie wydajeBad-i - Sob 08 Maj, 2010 jeszcze go trzyma?? ale urwal, urwal po raz drugi. Ale to bylo dobre
Bartek - widziales ta fajna dupe w publicznosci??Vlodarsky - Sob 08 Maj, 2010 No i warto było czekać. Ostro idą. Szacunek. Równa walka.Bad-i - Sob 08 Maj, 2010 slyszalem ze Mamet dusi japonca od 10 minut a tamten nadal oddycha