To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc

PiTT - Pon 14 Gru, 2009

e tam, to jest walka

Barejka - Pon 14 Gru, 2009

ten drugi jakby dopiero wstal na zajebistym kacu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

nox - Pon 14 Gru, 2009

Emelianenko i tak juz nieźle wygląda wcześniej mu niezły bebech jeszcze wisiał a i tak wszystkich trzaskał ogólnie gość jest niezły.
Walle - Pon 14 Gru, 2009

pcs napisał/a:
niestety amerykanie zepsuli calkiem fajny sport, ktory wymyslili azjaci, robiac gwiazdy z jakichs malp pokroju tanka abotta, fry-ja, kimbo, boba sappa. Stare k1 bylo fajne z udzialem holendrow, ruskow, francuzow, brazylijczykow, thajow bylo techniczne i prawie bezkrwawe (nokouty zwykle po jednym ciosie). Niestety wiekszoc malp jest strasznie wielka w stosunku do wielkosci szczegolnie thajow wiec tluka sie miedzy soba.

Tu fajny przyklad jak stosunkowo najwiekszy ze starej szkolu pozamiatal malpe technika.

http://www.youtube.com/wa...vlo&feature=fvw

sam jesteś małpa jeśli nazywasz wąsacza małpą

fydi - Pon 14 Gru, 2009

Walle napisał/a:
pcs napisał/a:
niestety amerykanie zepsuli calkiem fajny sport, ktory wymyslili azjaci, robiac gwiazdy z jakichs malp pokroju tanka abotta, fry-ja, kimbo, boba sappa. Stare k1 bylo fajne z udzialem holendrow, ruskow, francuzow, brazylijczykow, thajow bylo techniczne i prawie bezkrwawe (nokouty zwykle po jednym ciosie). Niestety wiekszoc malp jest strasznie wielka w stosunku do wielkosci szczegolnie thajow wiec tluka sie miedzy soba.

Tu fajny przyklad jak stosunkowo najwiekszy ze starej szkolu pozamiatal malpe technika.

http://www.youtube.com/wa...vlo&feature=fvw

no nie do końca jeżeli mówimy o K1. Aktualnie jest bardzo fajny poziom i jest dużo zawodników technicznych których walki się ogląda z przyjemnością :) A już nie mówię o k1 max bo tam jest dopiero ciekawie.

Vlodarsky - Pon 14 Gru, 2009

Ja chciałbym wrócić do Pudziana. Był spięty i to ostro - nie od razu wiedział co robić. Później wpadł w szał kopania i nie celował ani w kolano ani udo - po prostu w nerwach kopał nisko i się udało. W pewnym momencie miałem takie wrażenie, że Pudzian się bał co by było jak by odpuścił na chwilę. Ktoś tu napisał, że dobrze, że zdjęli Pudziana z Najmana - zdjęli bo Najman się poddał. Co do kolejnych walk to Pudzian stopniowo powinien dostawać co raz lepszych zawodników i będzie dobrze. Sam jego 6-7 godzinny trening robi wrażenie. Faktycznie bierze do siebie takie przygotowania. Najman pewnie poćwiczył po 2-3 godziny dziennie. Szkoda mi Najmana bo i taka praca poszła na marne. Pudzian to wstyd... że pozwolił swojemu bratu zaśpiewać przed wejściem. Co do samej walki zero techniki :) zwyczajnie bandyta poszedł na żywioł.
Chciałbym zobaczyć coś więcej następnym razem jak już Pudzian się rozluźni.

Może Gołota też pójdzie do KSW :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

martin.h - Pon 14 Gru, 2009

Vlodarsky napisał/a:

Chodziły już ploty, że ma walczyć z Hulkiem Hoganem.

anjas - Pon 14 Gru, 2009

jutro Wirtualna Polska napisze, że ma walczyć z Kubicą... Bo każdy artykuł z Kubicą w tytule ma 50% więcej odsłon.
ade - Pon 14 Gru, 2009

martin.h napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:

Chodziły już ploty, że ma walczyć z Hulkiem Hoganem.

znaczy maja udawac, ze wlacza:D:P

106 - Pon 14 Gru, 2009

"Swoją drogą, sam chciałbym kiedyś spróbować, ale na początek chciałbym
takiego "placka" jak ten "El Testosteron"."
http://www.sport.pl/inne/...czyc_w_MMA.html
;D

GeKo - Pon 14 Gru, 2009

Ktoś mi wyjaśni czemu ten Emalienko tak szybko wygrał? czemu przerwali walkę?
Jacek - Pon 14 Gru, 2009

GeKo napisał/a:
Ktoś mi wyjaśni czemu ten Emalienko tak szybko wygrał? czemu przerwali walkę?

bo go książkowo zdmuchnął!

GeKo - Pon 14 Gru, 2009

A jak w w walkach powyżej jeden drugiego na ziemi okładał przez 3min to nie było zdmuchnięcie? Najman się ponoć poddał a tu nic takiego nie widzę.
Jacek - Pon 14 Gru, 2009

sędzia zadecydował.
widocznie widział to w jego oczach :lol2:

GeKo - Pon 14 Gru, 2009

Scena z początku wali rządzi, jak sie kolo napina a ten emalienko na czilaucie pokazuje że go zaraz wciągnie 0:40-0:45