HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc
PiTT - Pon 14 Gru, 2009 e tam, to jest walka
Barejka - Pon 14 Gru, 2009 ten drugi jakby dopiero wstal na zajebistym kacu nox - Pon 14 Gru, 2009 Emelianenko i tak juz nieźle wygląda wcześniej mu niezły bebech jeszcze wisiał a i tak wszystkich trzaskał ogólnie gość jest niezły.Walle - Pon 14 Gru, 2009
pcs napisał/a:
niestety amerykanie zepsuli calkiem fajny sport, ktory wymyslili azjaci, robiac gwiazdy z jakichs malp pokroju tanka abotta, fry-ja, kimbo, boba sappa. Stare k1 bylo fajne z udzialem holendrow, ruskow, francuzow, brazylijczykow, thajow bylo techniczne i prawie bezkrwawe (nokouty zwykle po jednym ciosie). Niestety wiekszoc malp jest strasznie wielka w stosunku do wielkosci szczegolnie thajow wiec tluka sie miedzy soba.
Tu fajny przyklad jak stosunkowo najwiekszy ze starej szkolu pozamiatal malpe technika.
sam jesteś małpa jeśli nazywasz wąsacza małpąfydi - Pon 14 Gru, 2009
Walle napisał/a:
pcs napisał/a:
niestety amerykanie zepsuli calkiem fajny sport, ktory wymyslili azjaci, robiac gwiazdy z jakichs malp pokroju tanka abotta, fry-ja, kimbo, boba sappa. Stare k1 bylo fajne z udzialem holendrow, ruskow, francuzow, brazylijczykow, thajow bylo techniczne i prawie bezkrwawe (nokouty zwykle po jednym ciosie). Niestety wiekszoc malp jest strasznie wielka w stosunku do wielkosci szczegolnie thajow wiec tluka sie miedzy soba.
Tu fajny przyklad jak stosunkowo najwiekszy ze starej szkolu pozamiatal malpe technika.
no nie do końca jeżeli mówimy o K1. Aktualnie jest bardzo fajny poziom i jest dużo zawodników technicznych których walki się ogląda z przyjemnością A już nie mówię o k1 max bo tam jest dopiero ciekawie.Vlodarsky - Pon 14 Gru, 2009 Ja chciałbym wrócić do Pudziana. Był spięty i to ostro - nie od razu wiedział co robić. Później wpadł w szał kopania i nie celował ani w kolano ani udo - po prostu w nerwach kopał nisko i się udało. W pewnym momencie miałem takie wrażenie, że Pudzian się bał co by było jak by odpuścił na chwilę. Ktoś tu napisał, że dobrze, że zdjęli Pudziana z Najmana - zdjęli bo Najman się poddał. Co do kolejnych walk to Pudzian stopniowo powinien dostawać co raz lepszych zawodników i będzie dobrze. Sam jego 6-7 godzinny trening robi wrażenie. Faktycznie bierze do siebie takie przygotowania. Najman pewnie poćwiczył po 2-3 godziny dziennie. Szkoda mi Najmana bo i taka praca poszła na marne. Pudzian to wstyd... że pozwolił swojemu bratu zaśpiewać przed wejściem. Co do samej walki zero techniki zwyczajnie bandyta poszedł na żywioł.
Chciałbym zobaczyć coś więcej następnym razem jak już Pudzian się rozluźni.
Może Gołota też pójdzie do KSW martin.h - Pon 14 Gru, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Może Gołota też pójdzie do KSW
Chodziły już ploty, że ma walczyć z Hulkiem Hoganem.anjas - Pon 14 Gru, 2009 jutro Wirtualna Polska napisze, że ma walczyć z Kubicą... Bo każdy artykuł z Kubicą w tytule ma 50% więcej odsłon.ade - Pon 14 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Może Gołota też pójdzie do KSW
Chodziły już ploty, że ma walczyć z Hulkiem Hoganem.
znaczy maja udawac, ze wlacza:D:P106 - Pon 14 Gru, 2009 "Swoją drogą, sam chciałbym kiedyś spróbować, ale na początek chciałbym
takiego "placka" jak ten "El Testosteron"."
http://www.sport.pl/inne/...czyc_w_MMA.html GeKo - Pon 14 Gru, 2009 Ktoś mi wyjaśni czemu ten Emalienko tak szybko wygrał? czemu przerwali walkę?Jacek - Pon 14 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
Ktoś mi wyjaśni czemu ten Emalienko tak szybko wygrał? czemu przerwali walkę?
bo go książkowo zdmuchnął!GeKo - Pon 14 Gru, 2009 A jak w w walkach powyżej jeden drugiego na ziemi okładał przez 3min to nie było zdmuchnięcie? Najman się ponoć poddał a tu nic takiego nie widzę.Jacek - Pon 14 Gru, 2009 sędzia zadecydował.
widocznie widział to w jego oczach GeKo - Pon 14 Gru, 2009 Scena z początku wali rządzi, jak sie kolo napina a ten emalienko na czilaucie pokazuje że go zaraz wciągnie 0:40-0:45