to nie jest raczej rallye, nie ma np emblematu na desce rozdzielczej,
jest takie coś: http://www.allegro.pl/ite...an_idealny.html
sporo jeżdżę corsa B gsi, poza korozją którą należy ogarnąć w tym samochodzie jest prawie niezniszczalna, auto kolegi ma przejechane prawie 200tys i jeździ nadzwyczaj dobrze, jedzie lepiej od dołu niż saxo/106 16v, spala mniej, w zawieszeniu nie ma luzów pomimo tego przebiegu, ma chyba o pół obrotu krótsza przekładnie kierowniczą niż 106/saxo
co myślicie o gsi?pit - Sob 12 Gru, 2009 Z pełnym sentymentem dla opla który posiadam, żadne GSI nie jedzie, przynajmniej w serii.martin.h - Sob 12 Gru, 2009
Jest to, oryginalne skandynawskie Rallye 1.6 8V z podgrzewanymi fotelami i spryskiwaczami reflektorów. Emblematu nie ma bo ma poduszkę pasażera.pit - Sob 12 Gru, 2009 To były rallye z poduchami? martin.h - Sob 12 Gru, 2009 tomecki, ja cię trochę nie rozumię. Sprzedałeś ideała, prawdziwą perełkę, a teraz chcesz kupić Corsę GSi za 9 tyś, która idealna na bank nie jest. Nie wspominając już o przebiegu tomecki - Sob 12 Gru, 2009
Jest to, oryginalne skandynawskie Rallye 1.6 8V z podgrzewanymi fotelami i spryskiwaczami reflektorów. Emblematu nie ma bo ma poduszkę pasażera.
kurcze to może warto jednak? (mam ciągle dolot i wydech)
Martin - jeśli jeździłeś 106ką w 16V jak porównasz do niego swojego rallye 8v?martin.h - Sob 12 Gru, 2009
pit napisał/a:
To były rallye z poduchami?
W opcji można było mieć wszystko oprócz ABS'u, klimy, skóry i elektrycznych lusterek.martin.h - Sob 12 Gru, 2009
tomecki napisał/a:
Martin - jeśli jeździłeś 106ką w 16V jak porównasz do niego swojego rallye 8v?
Nie jeździłem seryjną 16V, ale 8V wcale wolne nie jest, setkę robi spokojnie w <9 s.tomecki - Sob 12 Gru, 2009 jeszcze jedno - jak ze spalaniem w 8v? miasto/trasa/upalanieJanusz - Sob 12 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
tomecki, ja cię trochę nie rozumię. Sprzedałeś ideała, prawdziwą perełkę, a teraz chcesz kupić Corsę GSi za 9 tyś, która idealna na bank nie jest. Nie wspominając już o przebiegu
zobacz na poprzednia strone.....Anonymous - Sob 12 Gru, 2009 Miałem rejlaka , teraz mam s16 . Troche wolniejszy ,ale mniej palił. W rejlaku nie miałem wspomagania,więc do skręcania trzeba było użyć trochę siły martin.h - Sob 12 Gru, 2009
tomecki napisał/a:
jeszcze jedno - jak ze spalaniem w 8v? miasto/trasa/upalanie