a pamietacie puchar CC/SC jak jezdzili z tylnymi kanapami ?:)
Ja pamiętam jak Lancery miały klatki przechodzące na wylot przez kanapy, i dywaniki z przodu to były Nki a nie to co teraz.Jacek - Wto 11 Paź, 2011 słyszałem już kilka ostrych wymian na BK że fura jest na 5 a nie na 2 osoby przerejestrowana. niestety 175 zł to kosztuje, tak jak normalna rejestracja.qbus - Wto 11 Paź, 2011 tzn ze ma byc przerejstrowana czy nie? Przez 4 lata nie spotkalem sie nigdy z tym problem na BK.Jacek - Wto 11 Paź, 2011 tak. ma być przerejestrowana na dwie osobyBart - Wto 11 Paź, 2011 ja mam furę na dwie osoby zarejestrowaną, chyba gdzieś wystartujęspeed555 - Wto 11 Paź, 2011
ictus napisał/a:
a pamietacie puchar CC/SC jak jezdzili z tylnymi kanapami ?:)
moj były szef startował w tym pucharze. na codzien odkrecal poprzeczke z tył klatki obok kanapy i dzeci wozil do przedszkola z tył:)))CHRZANEK - Wto 11 Paź, 2011
speed555 napisał/a:
moj były szef startował w tym pucharze. na codzien odkrecal poprzeczke z tył klatki obok kanapy i dzeci wozil do przedszkola z tył
Jak sie nazywał ???
Paru gości z pucharu CCS znałem speed555 - Wto 11 Paź, 2011 KotarbaAnonymous - Nie 30 Paź, 2011 na ile lat jest homo w nowym fotelu??iQ - Nie 30 Paź, 2011 5, jezeli dobrze pamietamJaco - Nie 30 Paź, 2011 6) [...]
Wszystkie fotele załogi muszą być homologowane przez FIA (norma 8855/1999 lub 8862/2009) i nie posiadać modyfikacji.
Dla foteli zgodnych z normą FIA 8855/1999, końcowy termin użycia wynosi 5 lat od daty produkcji, podanej na obowiązkowej etykiecie.
Dodatkowe przedłużenia ważności na 2 lata może być dokonane przez producenta i wtedy musi być wykazane dodatkową etykietą.
Dla foteli zgodnych z normą FIA 8862/2009, końcowy termin użycia wynosi 10 lat od daty produkcji.
Mick - Nie 30 Paź, 2011 Widzę, że nowy mistrz nam rośnie
A tak naprawdę wystarczy mieć gdzieś na dysku załącznik J mówiący o bezpieczeństwie
A skoro o Jtce już tutaj mówimy, to poruszę taką oto kwestię:
Kask Sparco Pro z czerwoną homologacją BSI mający fabryczne klipsy do Hansa może być wykorzystywany do końca roku 2013 we wszystkich imprezach rangi FIA, czy się mylę?
Oczywiście od roku 2012 musi być również z kołnierzem, ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, aby go dalej używać, bo klipsy są Bad-i - Nie 30 Paź, 2011 zgadza sie bo tak samo mam w moim MOMOMick - Nie 30 Paź, 2011