HydePark - cultstyle.pl vs. offroad.pl czyli lepsza erekcja czy flak ?
Michał - Sob 02 Sty, 2010
Cytat:
przytre dolna rozporka o koleiny.
masz rozpórkę dolną??Jakarti - Sob 02 Sty, 2010 nie wiem jak to inaczej nazwac wiec zawsze nazywam to tak.
vlodek niech powie co to..fydi - Sob 02 Sty, 2010 stabilizator pewnie M - Sob 02 Sty, 2010 rozpórka ruchomaMichał - Sob 02 Sty, 2010
to to srebrne kuba
wlansie mnie zdziwiło jak napisałeś ze obcierasz bo nie widziałem u ciebie tej rozpórkiJakarti - Sob 02 Sty, 2010 no mozliwe, w kazdym razie nie raz sie zdarzylo, ze tym przytarlem o koleiny. wracajac z janek i jadac po prawym pasie jest aka wypuklosc co mi kiedys niezle scisnela poslady.. myslelem, ze smoachod zostal tam..kubas - Sob 02 Sty, 2010 może sankami przycierasz ?Jakarti - Sob 02 Sty, 2010 hehehehe łotewer
vlodek sie pojawi to powie kubas - Sob 02 Sty, 2010 aaa no i michał jakarti przyciera przodem a nie tyłem z przodu też bywają rozpórki anjas - Sob 02 Sty, 2010
kubas napisał/a:
może sankami przycierasz ?
kuligi za samochodami są zabronione!Vlodarsky - Nie 03 Sty, 2010 u Kuby jest coś na kształt rozpórki - taka belka mocowana pod śruby sanek.Jakarti - Nie 03 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
u Kuby jest coś na kształt rozpórki - taka belka mocowana pod śruby sanek.
dziekuje!!
nie jestem widocznie taki tepy martin.h - Nie 03 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Marku, że tak zapytam jaki jest sens takiej rozpórki poza zbędną wagą?PiTT - Nie 03 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Marku, że tak zapytam jaki jest sens takiej rozpórki poza zbędną wagą?
zakładam że jak każda rozpórka ma służyć jako element usztywniający karoserię
a wagowo to zakładam że różnica jest taka jak z pełnym albo pustym zbiornikiem płynu do spryskiwaczy, ile to może ważyć? z aluminium jest czy zwykła stalowa rurka?martin.h - Nie 03 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
martin.h napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Marku, że tak zapytam jaki jest sens takiej rozpórki poza zbędną wagą?
zakładam że jak każda rozpórka ma służyć jako element usztywniający karoserię
Ale jeśli ona jest przykręcona do sanek tylko po ich dwóch końcach (bo tak zrozumiałem) to raczej nie ma sensu. Sanki same w sobie są sztywną konstrukcją