ICE - In Car Entertainment - Jakie radyjko w rozsądnej cenie.
mi - Pon 07 Lis, 2011 jeśli ma być niedrogo dość i znośnie brzmieniem - w Kena bym poszedł (z tego linka)Anonymous - Śro 09 Lis, 2011 Warto nie warto , i czyje to ? http://allegro.pl/show_item.php?item=1923080238Anonymous - Śro 09 Lis, 2011 Szukamy jakiegoś radia do Beemki do 300zł używane / nowe nie ma znaczenia , liczy się to żeby w miarę grało no name - Śro 09 Lis, 2011 Mam siakiegoś pionieera jak cośAnonymous - Śro 09 Lis, 2011 co to za pionek i ile za to PiTT - Śro 09 Lis, 2011 mam chyba podobne w saxo, nadaje się Anonymous - Śro 09 Lis, 2011 no name - Śro 09 Lis, 2011
Czesio napisał/a:
co to za pionek i ile za to
Zrobię jakieś fotki jutro bądź spiszę jaki to dokładnie modelPiTT - Śro 09 Lis, 2011
Czesio napisał/a:
xD
pisałem o tej alpinie, fajnie gra, polecamiQ - Śro 21 Gru, 2011 Ktos mial stycznosc z takim radiem? Alpine CDE-9880RKarQ - Śro 21 Gru, 2011 Miałem z Alpiną. Lepiej dopłacić do CDA.Bart - Śro 21 Gru, 2011 ja mam jakiś niższy model (ale wygląda prawie tak samo) - bardzo szybko wytarły się pomarańczowe klawisze, poza tym czasem się wiesza i wtedy trzeba robić reset (co niestety skutkuje skasowaniem zapisanych stacji i innych ustawień). Ale za to gra bardzo przyzwoicie iQ - Śro 21 Gru, 2011 W sumie nie znam sie na sprzecie audio, dlatego pytam o rade Podoba mi sie design alpine, oprocz tego chce by mialo mozliwosc podlaczenia ipoda i czarny/grafitowy kolor. Wymagania niesamowite Zadnych wzmacniaczy itp nie bedzie.Bonczek - Pią 23 Gru, 2011 iQ, mam lepszą propozycję
iQ - Pią 23 Gru, 2011 Niedawno takie bylo chyba na sprzedaz na passwordzie. Calkiem fajnie wyglada ale to raczej nie to czego szukam. Bede celowal w jakiegos alpine, jeszcze nie wiem ktorego. Moze sie napatoczy jakas ciekawa uzywka