GeKo - Czw 07 Sty, 2010 A moje zdanie jest takie. Prawdę pewnie znają producenci silników, ale nam nie powiedzą, bo oni lobbują to co im lobbują zieloni czyli żeby nie grzać silnika bo trujemy środowisko. Ja wybieram starą szkołę.Bart - Czw 07 Sty, 2010 Jakarti - Czw 07 Sty, 2010 agri.budzik - Czw 07 Sty, 2010 Ale starymi furami na najprostszym gaźniku nie da się jechać jak jest zimny, bo raz:
-nie jedzie
-ciągle chce gasnąć
A,że w przeszłosci Polacy mieli takie auta to się przyjęła taka praktyka i takie jest moje zdanie Marek23 - Czw 07 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Na pizze w 3 papryczkach w Krakowie, nie ma lepszej w Pl...
chcesz się założyć?
W Wawie bylem u "tych" wlochow, zabral mnie ziom z "klucza",ale ja preferuje 3 papryczki. Najblizsze temu co daja we Włoszech.
Vlodarsky napisał/a:
bo zaraz założę temat o pizzeriach i Twój świat bez cabrio legnie w gruzach
Walnij sie twoim grubym ciastem z pizzy w leb i ochlon, bo Ci dach przemoknie.
Jaca, przelewaj kase.Vlodarsky - Czw 07 Sty, 2010
Marek23 napisał/a:
W Wawie bylem u "tych" wlochow, zabral mnie ziom z "klucza",ale ja preferuje 3 papryczki.
jakich włochów ? W Rybniku mówili o jakimś warszawskim Włochu ? czy we Włochach pod Warszawą ? nie kumam nic ale tu jest między 3 a 4 pizzerie Marek 3 a 4 setki pizzerii
Ja np wybieram : http://www.pizzeriaparma.pl/ ale nie w każdym lokalu. W tym w Łomiankach jak typ taki wysoki Ci pizze zrobi to będzie dobrze jak niski to będzie po prostu OK. W lokalu nad basenem zawsze dobrze smakuje po pływaniu jesteś wyluzowany po pływaniu, jacuzi, saunie i wpadasz na pizzzoche taką i prawie, że usypiasz po zjedzeniu
Marek23 napisał/a:
Walnij sie twoim grubym ciastem z pizzy w leb i ochlon, bo Ci dach przemoknie.
ssij
Marek musisz po prostu zachować dla siebie
Marek23 napisał/a:
nie ma lepszej w Pl...
takie teksty albo dodawać "moim zdaniem" bo wielu ludzi uważa, że co innego jest lepsze Mówiąc nie ma lepszej w Pl wciągasz ludzi do niepotrzebnej dyskusji przecież wiadomo, że są lepsze i to pewnie nie jedna a w tej Twojej pewnie nie raz napluli komuś do talerze bo np był z Rybnika albo z Łomianek Skąd wiesz ? hahahahhaa ale ja lubię czytać Twoje pewne wypowiedzi Jacek - Czw 07 Sty, 2010 [/quote]Jaca, przelewaj kase.[/quote]
reasumując:
swoje stare auta (mini i puga będę zagrzewał przed jazdą)
gdybym był szczęśliwym posiadaczem gnój wlewu pewnie zrobiłbym tak jak ty.
proponuję zjeść razem w trzech papryczkach i zamknąć temat. Vlodarsky - Czw 07 Sty, 2010 a płaci Kondziu bo jest z samoobrony i zna Wojewódzkiego... to proste ja 3x8Anonymous - Czw 07 Sty, 2010 Jest jeszcze trzecia metoda : Stricka(190D) i noxa(Panda) - wsiadasz i od razu ogień,po chwili już masz ciepło i dużo szybciej jesteś w domu.Wiem ,bo widziałem Minusem jest zwiększone zużycie silnika , kapitalka w mercedesie po 700 tyś km ,a nie po 1,5 mln km.martin.h - Czw 07 Sty, 2010
p106rallye napisał/a:
Jest jeszcze trzecia metoda : Stricka(190D) i noxa(Panda) - wsiadasz i od razu ogień,po chwili już masz ciepło i dużo szybciej jesteś w domu.Wiem ,bo widziałem Minusem jest zwiększone zużycie silnika kapitalka w mercedesie po 700 tyś km ,a nie po 1,5 mln km.
strick - Czw 07 Sty, 2010 Ja juz wtedy miałem 80 st
A w tamtych czasach mi trzymał ok 82-85 Jacek - Czw 07 Sty, 2010 p106rallye, pozamiatane!
można zamknąć k-mart - Czw 07 Sty, 2010 silnik na jalowych nigdy sie nie dogrzeje.
Trzeba pojezdzic, ja w kazdym aucie od razu ostro paluje.
I tak silnik kiedys sie zepsuje.M - Czw 07 Sty, 2010 Kej ale ty jezdzisz na kwasie, to nie jest taka sama jazda jak w realu prawdziwym samochodem k-mart - Czw 07 Sty, 2010 Mozliwe
Ja tam powaznie sie nie przejmuje, strasznie mnie to wqrwia gdy w zimie musze wsiadac do zimnego auta i czekac az sie nagrzeje.
Generalnie jade sobie starajac sie trzymac przy 4000rpm.
Ale w niektorych autach ktore mi wisza, specjalnie na zimnym pierwsze 3 biegi zawsze do odcinki