Ps. Trojan załapał się na plakata Michał - Sob 22 Maj, 2010 kto im robi te plakaty rasta - Sob 22 Maj, 2010 Plakat może bez szału ale upalanie organizują prima sort
Dziwię się, ze z HH nie ma chętnych, ostatnia zabawa na Lublinie to w porównaniu z Lap Race zabawa w piaskownicy.
Jak ktoś ma troszkę wolnego czasu polecam filmik jaki skręciliśmy na Lap Race
ziom chyba sie nayebales i nie wiesz co piszesz, co w tym materiale jest akceptowalne ??Michał - Nie 23 Maj, 2010 macie szczescie ze tam nie było barta i keja - kocham obuYarko - Śro 23 Cze, 2010 jest ktoś może chętny na rozete ?Stf - Śro 23 Cze, 2010 ja!! właśnie jeżdżę na slicku do pracy na codzień kurde blade z myślą żeby się wbić do wróbla m.in. musze tylko łącznik stabilizatora ogarnąć i pewnie wskakuję do niego na 30min.Yarko - Śro 23 Cze, 2010 dobrze by było się zgadać w kilka osób jakoś niedługo STF jaki termin Tobie pasuje ?Stf - Śro 23 Cze, 2010 trudno mi okreslić termin. ostatnio wskakiwałem do niego w porze lunchowej z 2 strony do niego nie można jechać na 3 auta na raz - tylko po jednym na płycie lotniska - tak wspominał, że to jest wymóg. tak że jeśli jechac w więcej osób to po kolei na siakiś przedział czasowy trzeba byłoby się zapisać.rasta - Śro 23 Cze, 2010 Tak jak pisze Stf, dzwoni sie do Wróbla i umawia. Grupowy wypad nie wypali bo na lotnisko wjeżdża tylko jedna fura + Yaris Wróbla . A stanie na trawie i patrzenie przez godzinę jak się inni kręcą jest średnio fajne. Janusz - Pon 28 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
Hondziarze... Jak mnie bawi ten gatunek, a przynajmniej w Krakowie
Cóż, myślałem że Cie Januszek bardziej zleje, ale jedna długość mi wystarczy
Astra wygrała, pewnie dlatego że ostatnio znowu utleniło się z niej troche blachy
Generalnie było super git zayebyście i dawno się tak nie wyjeździłem. Ade, szkoda że nie zostałeś co końca bo ćwiczyliśmy jeszcze szykany, wolne zakręty i szybkie zakręty.
aaaa i dawać mi tu jakieś foty !
taaaa goście z hondy mistrz wyścig aha.. i hondy zepsuły sie 2... a francuz tylko jeden
Ziom Adego coś cykał chyba.... , już pisałem do Adego żeby je dawał na forum. jak coś maja... no pod koniec mi się dopiero zaczęło fajnie jeździć, jak można było bez stresu lecieć na 2.. a nie walka z trakcja na 1... nie wiem co macie takie parcie na wolne zakręty następnym razem ja układam trasę miejscówa Mega mistrz.. tylko przydałoby sie załatwić ten samochód do sprzątania żeby te kamyki drobne zwinąć z tamtąd vitesse - Pon 28 Cze, 2010 w pieciu tematach o wczorajszym upalaniu na zamknietym niech ktos zalozy odzielny temat bo napewno tam wrocimy