To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Upalanie 2010 - luźne pogaduchy

Janusz - Śro 19 Maj, 2010

rasta napisał/a:
Na żywo dają radę :P

chyba walić po gałach ;p

rasta - Sob 22 Maj, 2010

No mamy już potwierdzone kolejne upalanko :D

Więcej info - http://www.wst.waw.pl/events.php?id=32

Ps. Trojan załapał się na plakata :D

Michał - Sob 22 Maj, 2010

kto im robi te plakaty :/ :wall:
rasta - Sob 22 Maj, 2010

Plakat może bez szału ale upalanie organizują prima sort :D

Dziwię się, ze z HH nie ma chętnych, ostatnia zabawa na Lublinie to w porównaniu z Lap Race zabawa w piaskownicy.

Jak ktoś ma troszkę wolnego czasu polecam filmik jaki skręciliśmy na Lap Race :lol2:

http://vimeo.com/11106700

Michał - Sob 22 Maj, 2010

kurwa,

jest ogień, jest race.
fajnie to wygląda

montaż pierwej i sort !!

Stf - Nie 23 Maj, 2010

rasta napisał/a:
http://vimeo.com/11106700

hyhy ciacho i ogórasy :)

Bad-i - Nie 23 Maj, 2010

Synek napisał/a:

montaż pierwej i sort !!

ziom chyba sie nayebales i nie wiesz co piszesz, co w tym materiale jest akceptowalne ??

Michał - Nie 23 Maj, 2010

macie szczescie ze tam nie było barta i keja - kocham obu
Yarko - Śro 23 Cze, 2010

jest ktoś może chętny na rozete ?
Stf - Śro 23 Cze, 2010

ja!! właśnie jeżdżę na slicku do pracy na codzień kurde blade z myślą żeby się wbić do wróbla m.in. ;) musze tylko łącznik stabilizatora ogarnąć i pewnie wskakuję do niego na 30min.
Yarko - Śro 23 Cze, 2010

dobrze by było się zgadać w kilka osób jakoś niedługo :) STF jaki termin Tobie pasuje ?
Stf - Śro 23 Cze, 2010

trudno mi okreslić termin. ostatnio wskakiwałem do niego w porze lunchowej ;) z 2 strony do niego nie można jechać na 3 auta na raz - tylko po jednym na płycie lotniska - tak wspominał, że to jest wymóg. tak że jeśli jechac w więcej osób to po kolei na siakiś przedział czasowy trzeba byłoby się zapisać.
rasta - Śro 23 Cze, 2010

Tak jak pisze Stf, dzwoni sie do Wróbla i umawia. Grupowy wypad nie wypali bo na lotnisko wjeżdża tylko jedna fura + Yaris Wróbla :lol2: . A stanie na trawie i patrzenie przez godzinę jak się inni kręcą jest średnio fajne. :/
Janusz - Pon 28 Cze, 2010

Tomcat napisał/a:
Hondziarze... Jak mnie bawi ten gatunek, a przynajmniej w Krakowie :P

Cóż, myślałem że Cie Januszek bardziej zleje, ale jedna długość mi wystarczy :*

Astra wygrała, pewnie dlatego że ostatnio znowu utleniło się z niej troche blachy :rotfl:

Generalnie było super git zayebyście i dawno się tak nie wyjeździłem. Ade, szkoda że nie zostałeś co końca bo ćwiczyliśmy jeszcze szykany, wolne zakręty i szybkie zakręty.

aaaa i dawać mi tu jakieś foty !

taaaa goście z hondy mistrz wyścig :D aha.. i hondy zepsuły sie 2... a francuz tylko jeden :p
Ziom Adego coś cykał chyba.... , już pisałem do Adego żeby je dawał na forum. jak coś maja... no pod koniec mi się dopiero zaczęło fajnie jeździć, jak można było bez stresu lecieć na 2.. a nie walka z trakcja na 1... nie wiem co macie takie parcie na wolne zakręty :p następnym razem ja układam trasę :rotfl: :rotfl: miejscówa Mega mistrz.. tylko przydałoby sie załatwić ten samochód do sprzątania żeby te kamyki drobne zwinąć z tamtąd :D

vitesse - Pon 28 Cze, 2010

w pieciu tematach o wczorajszym upalaniu na zamknietym :) niech ktos zalozy odzielny temat bo napewno tam wrocimy :)