HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
anjas - Śro 07 Lip, 2010
chrzanek napisał/a:
Panowie ile trwa jedno okrazenie na KA ???
mikan napisał/a:
około 37-38 sekund
36,2
ale nie ma odczucia, żeby tor był za krótki. Jest naprawdę meeeega.
Po 10 minutach quali byłem zje.bany jak po 20 minutach na RCW (albo bardziej).
RCW naprawdę się nie umywa pod względem funu. A dodatkowo z takim podejściem do klienta jak mają to niedługo będą robić wyścigi dla sześciolatków na zdławionych kartach, bo nikt poważniejszy do nich nie pojedzie. Ale może to jest właśnie ich "target".kamil - Śro 07 Lip, 2010 kartarena rulez, mimo, że tor krótszy to fan zdecydowanie lepszy. No i są skłonni do negocjacji, a nie tak jak w RCW - wszystko na sztywno zero ustępstw. Olać RCW.PiTT - Śro 07 Lip, 2010
kamil napisał/a:
kartarena rulez, mimo, że tor krótszy to fan zdecydowanie lepszy. No i są skłonni do negocjacji, a nie tak jak w RCW - wszystko na sztywno zero ustępstw. Olać RCW.
co za dyskusja PiTT - Śro 07 Lip, 2010
dobra, ale już na poważnie
tor mistrz, czekam na kolejne zawodyMick - Śro 07 Lip, 2010 Może następnym razem zorganizujemy coś o "normalnej" godzinie - tak jak miało być 20-21, bo do 19 to czasami się z pracy nie da wyjść...KonradMK - Śro 07 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
nie podobał mi się tylko start, bo zanim się rozpędziłem minęły wieki
więcej jeszcze wpierd...j fastfudów to będą cię musieli z procy wystrzeliwać PiTT - Śro 07 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
nie podobał mi się tylko start, bo zanim się rozpędziłem minęły wieki
więcej jeszcze wpierd...j fastfudów to będą cię musieli z procy wystrzeliwać
akurat nie jadam mikan - Śro 07 Lip, 2010
anjas napisał/a:
dobra, to zrzucamy się na pucharek dla mnie
zapraszam do mnie wybierzesz sobie jeden, a ja na następnych zawodach zrobię zbiórkę od chłopakówAnonymous - Pią 09 Lip, 2010
mikan napisał/a:
anjas napisał/a:
dobra, to zrzucamy się na pucharek dla mnie
zapraszam do mnie wybierzesz sobie jeden, a ja na następnych zawodach zrobię zbiórkę od chłopaków
mikan jako, że tylko Kuba Junior Admin (który kupował poprzednie puchary) zabrał głos bo czerwoni maja kolegów w dupie
więc mikan zbierasz od każdego na kazdych zawodach po 5zł i nie ma przebacz - kazdy musi być przygotowany na tą opłatę
mick jednemy pasuje 18 drugiemy 19 a jeszcze innemy 22 wiec niestety trzeba sie spinaćFreeMan - Pią 09 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
1 eliminacja 2010
05/07/2010
godz. 20:15
Tor RCW
kurcze przegapilem pierwsza eliminacje...... na nastepnej jestem na 100% anjas - Pią 09 Lip, 2010 ja już się pogodziłem z brakiem pucharka.
3 dni to trwało, ale już jest OK. Płakałem trochę w poduszkę.Anonymous - Pią 09 Lip, 2010
FreeMan napisał/a:
kurcze przegapilem pierwsza eliminacje...... na nastepnej jestem na 100%