Piłsudski to socjalista, za jego rządów podatki były wyższe niż teraz. Na dodatek urodził się w Rosji więc miał mózg wyprany już od dziecka.Bad-i - Czw 29 Lip, 2010 zaraz sie okaze ze nawet jak by Kaczynskiego polozyli w Watykanie to by mial za slabe towarzystwo KonradMK - Czw 29 Lip, 2010
Bad-i napisał/a:
zaraz sie okaze ze nawet jak by Kaczynskiego polozyli w Watykanie to by mial za slabe towarzystwo
przecież nie w tym kontekście jest mowa. przeinaczasz fakty. skoro można czepiać się kaczyńskiego to można i reszty. Kaczor powinien leżeć obok Józefa, w końcu obaj to socjaliści, dogadali by się.Bad-i - Czw 29 Lip, 2010 ktos gdzies dobrze powiedzial "dla Kaczynskiego to nawet Powązki sa za krotkie (chodzilo o zaslugi)"KonradMK - Czw 29 Lip, 2010
Bad-i napisał/a:
ktos gdzies dobrze powiedzial "dla Kaczynskiego to nawet Powązki sa za krotkie (chodzilo o zaslugi)"
Anonymous - Czw 29 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
Na dodatek urodził się w Rosji więc miał mózg wyprany już od dziecka.
O ja pier...M - Czw 29 Lip, 2010 Andre i po co Ci był ten temat?KonradMK - Czw 29 Lip, 2010 żeby go zignorować ale jak widać to jest od niego silniejsze.Anonymous - Czw 29 Lip, 2010 Uważam że temat dbrze spełnia swoją rolę, nie ma politycznych dyskusji w innych tematach
Ale jak widze takie teksty to ręce opadają KonradMK - Czw 29 Lip, 2010 jak na razie jedyne co potrafisz napisać to "o ja pier...", "ręce opadają" itd. zachowujesz się jak obrażone dziecko.M - Czw 29 Lip, 2010 Ja sobie powieszę obraz wodza Kim Ir Brona na ścianie w pracy, oczywiście wcześniej wystąpię o stosowne pozwolenie urzędowe.Anonymous - Czw 29 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
jak na razie jedyne co potrafisz napisać to "o ja pier...", "ręce opadają" itd. zachowujesz się jak obrażone dziecko.
Jakakolwiek polemika z takimi stwierdzeniami jak Twoje jest bezcelowa, więc nawet nie próbuję.M - Czw 29 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
KonradMK napisał/a:
jak na razie jedyne co potrafisz napisać to "o ja pier...", "ręce opadają" itd. zachowujesz się jak obrażone dziecko.
Jakakolwiek polemika z takimi stwierdzeniami jak Twoje jest bezcelowa, więc nawet nie próbuję.
o ja pier... AndrzejAnonymous - Czw 29 Lip, 2010 Nie Andrzej tylko AndrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejM - Czw 29 Lip, 2010 Tak sobie wybraliście że będziecie mniej zarabiać niedługo - gratulacje.