Jacek - Czw 09 Wrz, 2010
a tu w deszczu...2:04 LOL bizon - Czw 09 Wrz, 2010 bez wycieraczek - na tlusto, daliscie rade Marek23 - Czw 09 Wrz, 2010 Fest...zaluje,ze Cie wzialem wtedy na deske i sie zajarales jezdzeniem znowu.
Wlasnie,moze pochwalisz sie kolego,jak w pasku tdi na prawym na nowo odkryles motorsport Jacek - Czw 09 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
Fest...zaluje,ze Cie wzialem wtedy na deske i sie zajarales jezdzeniem znowu.
Wlasnie,moze pochwalisz sie kolego,jak w pasku tdi na prawym na nowo odkryles motorsport
było było
"patrz to bieremy tego gebelsa po wyścigowemu"
pod górę na zakręcie na pdwójnej przed kolejnym zakrętem, ten niemiec się obsrał
hamowanie w zjazd z autobany...pełne gacie...GeKo - Czw 09 Wrz, 2010 Dobry opis prezes, bardzo podobny do naszego. Ładna jazda, dłub puga.Anonymous - Czw 09 Wrz, 2010
Jacek napisał/a:
pod górę na zakręcie na pdwójnej przed kolejnym zakrętem
tak coś przeżyłem w uno 1,0 na Rajdzie Polski , kolega z bujną wyobraznia prowadziłBonczek - Czw 09 Wrz, 2010
Jacek napisał/a:
hamowanie w zjazd z autobany...pełne gacie...
Jedziesz Malina Anonymous - Czw 09 Wrz, 2010 MISTRZ jacek, wesoła tam macie i dość cicho czy taki dobry mikrofon qbus - Czw 09 Wrz, 2010 Jacku mistrz akcja z tymi wycieraczkami... zajebista reakcja pilota mega pozytyw.CHRZANEK - Czw 09 Wrz, 2010 Miło się to ogląda - klawo.
Mam pytanie techniczne: Czy do 205 jest jakiś quick shift ???
Ziom wykonujesz przy zminaie biegów ruchy jak byś mieszał kijem w kaloszu GeKo - Czw 09 Wrz, 2010 CHRZANEK, Odpowiem za Jacka jest Maciusiowy - Czw 09 Wrz, 2010 mistrzunio matt - Czw 09 Wrz, 2010 na suchym 00:33 min filmu nie przyjemna akcja zwłaszcza, że zakręt w miarę lightowy, ale wyszłeś panie elegancko:)
hehe ja bym oszalał ze spadającym kaskiem, zresztą u mnie też ubiór niedomaga bo strój był z 3 numery za mały więc na szykanach ledwo kręcę kierą bo mnie w barach trzyma Anonymous - Pią 10 Wrz, 2010
matt napisał/a:
na suchym 00:33 min filmu nie przyjemna akcja zwłaszcza, że zakręt w miarę lightowy, ale wyszłeś panie elegancko:)
hehe ja bym oszalał ze spadającym kaskiem, zresztą u mnie też ubiór niedomaga bo strój był z 3 numery za mały więc na szykanach ledwo kręcę kierą bo mnie w barach trzyma
ale za to na wyjsciu z zakrętów sama kiera sie odwija jarek-malopolska - Pią 10 Wrz, 2010
Czesio napisał/a:
ale za to na wyjsciu z zakrętów sama kiera sie odwija