no co???
mam tera faze na coupe/cabriolet, żeby można było latem z iPadem się polansować a zimą normalnie pojeździć. kosmita - Czw 04 Lis, 2010 Jeżeli szary user też może, to ja chyba jestem chętny Janusz - Czw 04 Lis, 2010 ja tez "kce" jechac... jest opcja jechać dla towarzystwa.... myślę ze trochę do żuka barta nas wejdzie Bart - Czw 04 Lis, 2010 pytał ktoś o zdanie najbardziej zainteresowanego zwaleniem mu się na głowę kilkudziesięciu osób?
106 - Czw 04 Lis, 2010
Bart napisał/a:
pytał ktoś o zdanie najbardziej zainteresowanego zwaleniem mu się na głowę kilkudziesięciu osób?
zią jestes na hh... na dzien przed wyjazdem bedzie juz tylko 2 chetnych
z 15 osobowej listy.. przy czym 1 wycofa sie na godzine przed (bo trening)
a 2gi sam nie pojedzie
qbus - Czw 04 Lis, 2010
Bart napisał/a:
qubus pełni pożyteczną funkcję - skupuje forumowe śmietniki
ziom nie forumowe a po k-marcie, takie zboczenie Janusz - Czw 04 Lis, 2010
Bart napisał/a:
pytał ktoś o zdanie najbardziej zainteresowanego zwaleniem mu się na głowę kilkudziesięciu osób?
huy z tymk-mart - Czw 04 Lis, 2010 cos mi sie wydaje, ze pod koniec jakies gowno z tego bedzie
Janusz - Czw 04 Lis, 2010
huy napisał/a:
cos mi sie wydaje, ze pod koniec jakies gowno z tego bedzie
karfa przecież to jest oczywiste vitesse - Czw 04 Lis, 2010 ja tez bym fajnym autem nie pogardziłLoko - Czw 04 Lis, 2010
106 napisał/a:
Bart napisał/a:
zią jestes na hh... na dzien przed wyjazdem bedzie juz tylko 2 chetnych
z 15 osobowej listy.. przy czym 1 wycofa sie na godzine przed (bo trening)
a 2gi sam nie pojedzie
A to w takim razie też się dopisze do listy
Mają tam jakieś fajne e30 1.8 is w dobrym stanie i pieniądzach?Michał - Czw 04 Lis, 2010 1. MarekS3
2. Ojciec Bartosz
3. Ojciec Maciej
4. Micknik
5. Jacek placek
6. anjas - ale ja jade po cabrio jakieś
7. majk - odebrać swoje perfumy ( moge na pace u barta w żukiecie nawet )jarek-malopolska - Pią 05 Lis, 2010 1. MarekS3
2. Ojciec Bartosz
3. Ojciec Maciej
4. Micknik
5. Jacek placek
7. majk - odebrać swoje perfumy ( moge na pace u barta w żukiecie nawet )
8. jarek - ja bym pojechał nie po auto ale odnosnie tego co Jaca pisał, dobrego nayebania, krate wrzucam na start Barejka - Pią 05 Lis, 2010 1. MarekS3
2. Ojciec Bartosz
3. Ojciec Maciej
4. Micknik
5. Jacek placek
7. majk - odebrać swoje perfumy ( moge na pace u barta w żukiecie nawet )
8. jarek - ja bym pojechał nie po auto ale odnosnie tego co Jaca pisał, dobrego nayebania, krate wrzucam na start
9, barejka jak wyzej tylko dwie kraty i szczamy co wioske