Anonymous - Śro 17 Lis, 2010 Katowice na drugim miejscu - http://przekroj.pl/wydarz...tykul,7837.html , ale że jest to temat o Bytomiu - " Na podstawie obserwacji rankingu łatwo zauważyć, że Śląskowi daleko do regionalnej jednolitości. Mimo że Katowice, Bytom i Sosnowiec leżą w jednym województwie, komfort życia ich mieszkańców bardzo się różni. Marka Szołtyska, śląskiego pisarza, dziennikarza i historyka, to nie zaskakuje. – Sosnowiec to śląskie województwo, ale nie Śląsk – wyjaśnia. – To miasto znajdowało się pod zaborem rosyjskim. Tu nie ma śląskiej tradycji. Z Bytomia natomiast po powstaniach śląskich wyemigrowało 95 procent ludności, co całkowicie zmieniło charakter miasta. "GeKo - Śro 17 Lis, 2010 Nie jestem z Bytomia, nie przepadam za tym miastem, zwłaszcza jak sie wjeżdża do niego od strony Siemianowic, ale takie filmidło na FB mi wpadło w oczy k-mart - Śro 17 Lis, 2010 Zawsze z tarczą nigdy na tarczy,
do ostatnie kropli krwi bedziemy walczyć,
niebiesko-czerwony śląsk,
niebiesko-czerwona polska,
na salony powraca znów królowa śląskaJacek - Śro 17 Lis, 2010 myślę, że założycielowi tematu się nie spodoba bo nigdzie nie jest nasrane Jacek - Pią 26 Lis, 2010 Dzisiaj obchodziliśmy 90 urodziny, jednego z najpiękniejszych i magicznych miejsc w Bytomiu, Elektrociepłowni Szombierki. Mimo, że to nadal zakład produkcyjny, Elektrociepłownia to miejsce wydarzeń kulturalnych i sportowych, podziwiane przez wszystkich, którzy przekroczą jej próg. Ostatnia została wpisana na szlaku zabytków techniki województwa śląskiego.
leon - Sob 27 Lis, 2010 jakieś MMA ma tam być albo już było nie ?
tak poza tym to dziś byl mecz POLONIA BYTOM vs LEGIA WARSZAWA (0:1) Bart - Sob 27 Lis, 2010 trochę już mi się srać chce od tego pisania na forum o bytomiuMłody Papież - Sob 27 Lis, 2010 eeee... miszcz temat!Vlodarsky - Sob 27 Lis, 2010 ja czytam więc jak piszecie to do mnie to trafia Bonczek - Sob 27 Lis, 2010 Jacku z kim obchodziłeś? Jak było?k-mart - Wto 30 Lis, 2010 ostatnio chcialem zareklamowac Bytom troche w Lublinie, zdejmujac bluze pod ktora mialem koszulke krolowej slaska. Koledzy nie wiedziec czemu jednak zalozyli na mnie znowu bluze. Jacek - Śro 02 Lut, 2011 moja nowa ulica
mi - Śro 02 Lut, 2011 Panda ładna! Szkoda, że 1.1 :-/
No ale nic to. Ja czasem sobie myślę, czy się z Bytomia nie wynieść. Kto mi pomoże zmienić zdanie? Jacek - Śro 02 Lut, 2011 będziasz miał mnie blisko teraz, jeszcze bliżej mi - Śro 02 Lut, 2011 to fakt, to jest argument