HH.ORG na Torze - Sezon Torowy 2011 - otwarta dyskusja
Janusz - Czw 16 Gru, 2010
rasta napisał/a:
To ze uważam, że Wróbel reprezentuje wyższy poziom, nie jest chyba dla ciebie obelgą, he?
Mi też do niego daleko.
nieee.. ale w takim zestawieniu, taki przekaz jest odbierany nieco inaczej.... napewno nie jak określanie skali jego umiejętności. Nie ważne, ja juz swoje wiem... Ty zapewne tez... temat mozna skończyć, jakby cos to PW bo tu smiecimi..rasta - Czw 16 Gru, 2010 Qarwa co za ludzie narmalnie na luzie se odpisałem, a zachowujesz się jakbym ci obraził Matkę...
Na upalanie przywiozę Ci soczek na zgodę, oki?
Janusz - Czw 16 Gru, 2010
rasta napisał/a:
kubusia wole Anonymous - Czw 16 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
rasta napisał/a:
kubusia wole
Hola Hola Kubusie to ja rozdaje ! Janusz - Czw 16 Gru, 2010
Czesio napisał/a:
Hola Hola Kubusie to ja rozdaje !
Ty nie przyjeżdżasz Barejka - Czw 16 Gru, 2010 Jastrząb, ogarnij sie ade - Pią 17 Gru, 2010 ja tam jestem za kielcami w jakis poniedzialek...
lepszej miejscowki dla wmiare cywilnych aut chyba w pl nie ma.. do tego tak naprawde nie interesuje nas organizacja.. wystarczy zebrac to 15 osob i dogadac sie na jakis poniedzialek z waszka czy z mikiem...
tak naprawde jak uzbiera sie 10 aut to oni reszte dozbierajaMarek23 - Pią 17 Gru, 2010 Ade szybszy na kreskę od Rasty,nie mam pytań. Jedziemy na Kielce,slucham się szybszego pP - Pią 17 Gru, 2010 szkoda mi poniedziałku w pracy..wolę sobotę-niedzielę M - Pią 17 Gru, 2010 Ja już mówiłem Jankowi - nie ma opcji w tygodniuAnonymous - Pią 17 Gru, 2010 może być i w poniedziałek - ja w poniedziałek już będę wiedział czy auto zarejestrowane i powoli zaczyna wyglądać i zacznie jeździć - więc piszę się i mam nadzieję, że czas pozwoli, bo do maja mam trochę swobody, bo poźniej zapene już będzie problem bo w czerwcu ślub.Bonczek - Pią 17 Gru, 2010
Marcel napisał/a:
zapewne już będzie problem bo w czerwcu ślub.
Dobrze, że wiesz chociaż w co się pakujesz Anonymous - Pią 17 Gru, 2010 Michał - Sob 18 Gru, 2010 Jedno ważne w chuj pytanie
czy będzie lublę w tym roku ? bo mamy z loko niecny planJakarti - Sob 18 Gru, 2010
Michał napisał/a:
czy będzie lublę w tym roku ? bo mamy z loko niecny plan