To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - zimowe szusy

Anonymous - Pią 13 Sty, 2012

was79 napisał/a:
Na górze żar, jest głowna tarsa zakmnieta: http://www.pkl.pl/index.php?id=94

thx za informacje!

jadę tam trochę w innym celu :rotfl: ale skończy się na szczyrku więc może się spotkamy ;)

Koto - Pią 13 Sty, 2012

Ja teraz na Soszowie w Wiśle będę stacjonował praktycznie codziennie, zapraszam :)
Marek23 - Pią 13 Sty, 2012

Koto napisał/a:
Ja teraz na Soszowie w Wiśle będę stacjonował praktycznie codziennie, zapraszam :)

Wtorek rano hopa na Złotym?

was79 - Sob 14 Sty, 2012

Byłem w Szczyrku pojeździć, ładnie śniegu napyerdoliło:

a na Małym Skrzycznem, jak zwykle another world:

Bonczek - Nie 15 Sty, 2012

Zazdroszcze. Uwielbiam Szczyrk - a przejście na samej górze i zjazd przez ten mini snowpark i koniec na Golgocie mistrz :)
Anonymous - Nie 15 Sty, 2012

No to zabieramy sie ze Szczyrku wlasnie :) snieg daje rowno nadal :)
fydi - Wto 31 Sty, 2012

Dobrze się wrzyna w lód ;)

ps - Sob 04 Lut, 2012

[vimeo]http://vimeo.com/36157935[/vimeo]
Pirania - Czw 08 Mar, 2012

Podzielcie się opinią gdzie warto teraz uderzyć na stoki w PL?
Poszukujemy pilnie info o fajnym stoku, ale z konkretnym nachyleniem. Może jakiś namiar na dobrą kwaterkę?

Anonymous - Czw 08 Mar, 2012

Pirania napisał/a:
Podzielcie się opinią gdzie warto teraz uderzyć na stoki w PL?
Poszukujemy pilnie info o fajnym stoku, ale z konkretnym nachyleniem. Może jakiś namiar na dobrą kwaterkę?

"Ściana" w Szklarskiej Porębie,w górnej części chyba najstromsza w Pl,niedaleko czechy z bardzo fajnymi stokami,ale to daleko od wawy.jak cos mam namiar na dobre i tanie kimanie

fydi - Sob 03 Lis, 2012

Odkopuję :faja:

Chciałbym w tym roku, w końcu zmienić sprzęt (po 7- 8 latach). Oczywiście mowa o nartach.
Dlatego mam kilka pytań.

Ktoś jeździł już na nartach z rockerem? Jak to się na tym śmiga?

Szukam jakiś nart z grupy allmountain. Tak wstępni to volkle rtm 80, wydają się być ciekawe, ale ciut za drogie dla mnie. Druga opcja to k2 rictor. Jakieś jeszcze ciekawe modele z tamtego sezonu lub jeszcze z poprzedniego?

Ogólnie to na czym teraz jeździcie?

ictus - Sob 03 Lis, 2012

rocker fajna sprawa... latalem na roznych rockerach od wywinietych łopat do malych rockerow w nartach z grupy race i jak dla mnie to na prawde dobry patent ktory rzeczywiscie dziala
co do samych dech to volkle zawsze sa w zly czlowiek drogie a K2 niewiele od nich tansze wiec lepiej poszukac cos innego... konkretnych modeli nie polece bo kazda firma teraz ma w ofercie cos co bedzie cie interesowalo wiec kwestia znalezienia dobrej oferty

i pamietaj ze i tak najistotniejsze sa buty

fydi - Sob 03 Lis, 2012

ictus napisał/a:
i pamietaj ze i tak najistotniejsze sa buty

wiem, wiem. dlatego buty będą nowe, dopasowane.

ictus napisał/a:
latalem na roznych rockerach od wywinietych łopat do malych rockerow w nartach z grupy race i jak dla mnie to na prawde dobry patent ktory rzeczywiscie dziala

Które, które? :) z rockerem bierze się narty równe wzrostu?

ictus - Sob 03 Lis, 2012

fydi napisał/a:
Które, które? :) z rockerem bierze się narty równe wzrostu?

to jest bardziej indywidualne i zalezne od stylu jazdy ale na pewno jezdzi sie na dluzszych, bo narta dociazona w poczatkowej fazie i w jezdzie na wprost ma krotsza powierzchnie styku, dodatkowo w kategorii all mountain niekore deski maja lekko wywiniete pietki co tez dodatkowo skraca ta powierzchnie

no i na koncu wiedz tez ze rozne firmy podaja rozna dlugosc np K2 podaje dlugosc narty liczac jej wysokosc natomiast wiekszosc firm podaje liczac ja po stycznej slizgu (czyli np head czy rossignol o dlugosci 181cm bedzie mial wysokosc ok 178cm)

MoRToN - Śro 07 Lis, 2012

Oke to teraz buty na deche średnio-twarde ;)

Mierzyłem Malamuty Salomona ale mega twarde są nie wyrobie w nich cały dzień.

Coś bez wiązania sznurówek ?