ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
Bad-i - Śro 05 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
po 17 okrążeniach 1:05:219 na kierownicy.
Na prawdę nie wiem ile trzeba mieć cierpliwości do ponad 50 okrążeń
co do samej gry, to taki miniak nijak nie przypomina w prowadzeniu swojego realnego odpowiednika
koorwa i to na biało czas????
JAK WYŁĄCZYĆ TEGO YEBANEGO DUCHA??Anonymous - Śro 05 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
...
JAK WYŁĄCZYĆ TEGO YEBANEGO DUCHA??
Spróbuj UP na D-padzie.Maciusiowy - Śro 05 Sty, 2011
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Mega, nie pobije tego
Maras...a Ty na kierze śmigasz?Bad-i - Śro 05 Sty, 2011 1.07,573 - taki czas na drugim kolku (robie sobie sesje po 15), pozniej przez tego ducha nie daje rady zejsc ponizej 1.08 Maciusiowy - Śro 05 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
1.07,573 - taki czas na drugim kolku (robie sobie sesje po 15), pozniej przez tego ducha nie daje rady zejsc ponizej 1.08
przyznam, że na początku wkoorwiający ten duch, ale w miarę upływu czasu działa na mnie motywująco...mniej więcej wiem jak mi idzie, ewentualnie w którym momencie można się już przestać starać Bad-i - Śro 05 Sty, 2011
Maciusiowy napisał/a:
Bad-i napisał/a:
1.07,573 - taki czas na drugim kolku (robie sobie sesje po 15), pozniej przez tego ducha nie daje rady zejsc ponizej 1.08
przyznam, że na początku wkoorwiający ten duch, ale w miarę upływu czasu działa na mnie motywująco...mniej więcej wiem jak mi idzie, ewentualnie w którym momencie można się już przestać starać
ja mam problem ze jadac za nim nie moge wyczuc hamowania bizon - Śro 05 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
ja mam problem ze jadac za nim nie moge wyczuc hamowania
Jedrek napisał/a:
Spróbuj UP na D-padzie.
pP - Śro 05 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
o kurcze aż taka różnica pomiędzy padem a kierownicą..nie ma bata.kupuję kierę
106 napisał/a:
przy takiej bogatej liscie zgloszen proponuje rajdowa punktacje:
15, 12, 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0
postaram się tak zrobić pP - Śro 05 Sty, 2011 Panowie. z wyborem toru i auta. zaproponowałem ten tor bo jest techniczny i przypomina mi lublin..a wybrałem mini bo jest hh
następną rudnę niech ktoś inny zaproponuje nie mam z tym problemuanjas - Śro 05 Sty, 2011
pP napisał/a:
Gotti napisał/a:
o kurcze aż taka różnica pomiędzy padem a kierownicą..nie ma bata.kupuję kierę
u mnie czasy na padzie i na kierownicy całkiem podobne Maciusiowy - Śro 05 Sty, 2011
pP napisał/a:
następną rudnę niech ktoś inny zaproponuje nie mam z tym problemu
deep forest, bmw m3
lać: sportowy miętkiiQ - Śro 05 Sty, 2011
Maciusiowy napisał/a:
pP napisał/a:
następną rudnę niech ktoś inny zaproponuje nie mam z tym problemu
deep forest, bmw m3
lać: sportowy miętki
dla mnie bomba
wszystko wylaczone i abs na 1? pP - Śro 05 Sty, 2011 trochę z dupy, bo chodziło mi o to, żeby każdy miał tyle samo czasu na ogarnięcie auta i toru.. a teraz to niektórzy beda 1,5tyg juz tam napażać, a mówicie po 2 dniach ze jest nudno iQ - Śro 05 Sty, 2011 Proponuje wiec takie rozwiazanie: robimy ankiete ktorej wynik pokazuje sie gdy skonczy sie zeszla runda (w tym wypadku w niedziele o 20) i czasu jest znow tydzien. W sumie jak ktos nie chce to nie musi robic 100 okrazen, mozna robic i 20 albo kto ile bedzie mial ochote i tyle. Kiedys mozna zorganizowac tez wyscigi online ale tam raczej trudno bedzie by 10 lub wiecej osob sie zebralo by grac.
W ankiecie mozna zrobic 3 albo 4 opcje (w kazdej tor + samochod) i tyle DeeS - Śro 05 Sty, 2011 jestem w tej akcji.