Bad-i - Czw 13 Sty, 2011 exactlyMaciusiowy - Czw 13 Sty, 2011 ewidentnie jest jakiś "błąd" Michał - Czw 13 Sty, 2011 nie no karwa, nie moge
Stf - Czw 13 Sty, 2011 Jakarti - Czw 13 Sty, 2011 M - Czw 13 Sty, 2011 Kubas lepiej zajmij się sobą i swoim "odpowiedzialnym" zachowaniem.M - Czw 13 Sty, 2011 Ja swoich postów nie kasowałem, a też nie wiem dlaczego się nie wyszukują.
W sumie to sprawdzę to.
No i proponuje przejrzeć swoje posty skoro już ktoś widzi w moim oku drzazgę.Janusz - Czw 13 Sty, 2011
Cytat:
Ja swoich postów nie kasowałem, a też nie wiem dlaczego się nie wyszukują.
W sumie to sprawdzę to.
to sprawdz ten bład z tematem PItta... bo on mi się cały czas świeci jako nieprzeczytany temat, i mimo ze ma tylko jedna stronę, mi się pokazuje na głównej ze mam 24 posty nieprzeczytane, a jak na to klikam to mi wyskakuje to samo co w Twoim przypadku "nie ma postów pasujących do Twoich kryteriów"M - Czw 13 Sty, 2011 W sqlu musze to poprawić.
Widocznie zbyt bardzo jątrzyłeś i serwer się pogubił Janusz - Czw 13 Sty, 2011
Cytat:
W sqlu musze to poprawić.
Widocznie zbyt bardzo jątrzyłeś i serwer się pogubił
kurfa, ale w tamtym temacie nie jątrzyłem, naprawdę sami go zamknęliście i wykasowali posty
Cytat:
W sqlu musze to poprawić.
czy Ty obrażasz moja Mame ??M - Czw 13 Sty, 2011 Nie broń boże chyba że twoja mama projektowała mysqla kubas - Czw 13 Sty, 2011
M napisał/a:
Kubas lepiej zajmij się sobą i swoim "odpowiedzialnym" zachowaniem.
Dobrze już nie będę Tobie zwracał uwagi na nic Jacek - Czw 13 Sty, 2011
M napisał/a:
martin.h napisał/a:
Mam pytanie, nieraz podczas rajdu zachciało mi się kupę, jako że do lasu było najbliżej to robiłem to na ściółce. Czy powinienem sprzątać kupę po sobie? Proszę o opinie tylko ekspertów
A jak w domu stawiasz klocka to pytasz też rodziców czy masz posprzątać?
I czy uważasz że jesteś psem?
uważam Martin że zrobiłeś dobrze. Zrobiłeś kupę w lesie zagarnąłeś igliwiem i miałeś chwilę na obcowanie z matką naturą, tak jak dzikie zwierzęta robią to cały czas.
Nie sądzę aby sprzątnięcie kupy z lasu do plastikowego worka było bardziej ekologiczne
Zrobiłeś dobrze! Stf - Czw 13 Sty, 2011 stawianie kloca w lesie czy rzyganie i olewanie ściany pod Platą ?Jacek - Czw 13 Sty, 2011 wolę las