To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - UWAGA - SKRADZIONA MAZDA 3 MPS

Michał - Śro 23 Lut, 2011

PieQt napisał/a:
wszystko pięknie, a jak złodzieje ze spluwą wsiądą do samochodu z Tobą, i mówią, że jedziesz z nimi 2 km z 9mm przy skroni, żeby zobaczyć czy auto nie zgaśnie ... póki złodziej nie robi krzywdy właścicielowi, to nie jest najgorzej - reszta to kwestia ubezpieczenia i nerwów

pieqt - ty takie farmazony piszesz ? ...
tak, na bank ktoś wsiądzie do mojej 10cio letniej mazdy i przystawi mi broń do łba ... czizys krajst ...
generalnie, jak u nas na forum. Spytałem sie o zabezpieczenie i dowiedziałem sie ze komórke mam sobie przykleić do deski ( moze na czoło ) i jakieś historie waszych znajomych które mnie c.h.u.j interesują :D
sic!
ide pogadać z fiftim moze on mi doradzi.

PieQt - Śro 23 Lut, 2011

Michał - to była wypowiedź taka wbijająca się w klimat dyskusji ;-)
Michał - Śro 23 Lut, 2011

nie nie piekucie ... wiem ze pisałes powaznie ... ;)
dzik - Śro 23 Lut, 2011

PieQt napisał/a:
wszystko pięknie, a jak złodzieje ze spluwą wsiądą do samochodu z Tobą, i mówią, że jedziesz z nimi 2 km z 9mm przy skroni, żeby zobaczyć czy auto nie zgaśnie ... póki złodziej nie robi krzywdy właścicielowi, to nie jest najgorzej - reszta to kwestia ubezpieczenia i nerwów

eee 9mm, mam wiekszego

pamietam ze jakies glosne sprawy po sadach sie ciagaly czy w takim przypadku ubezpieczyciel moze odmowic wyplaty odszkodowania gdy wlasciciel nie odda kompletu kluczykow

iQ - Śro 23 Lut, 2011

Zawsze mozna na wszelki wypadek dorobic 3ci klucz, czy nie?
bizon - Śro 23 Lut, 2011

z dodatkowych zabezpieczen proponuje ;)

a na serio, carlose, wspolczuje :/

Anonymous - Śro 23 Lut, 2011

iQ napisał/a:
Zawsze mozna na wszelki wypadek dorobic 3ci klucz, czy nie?

Ale Michale , taki dorobiony kluczyk poddany ekspertyzie bedzie sie rożnił od org

pP - Śro 23 Lut, 2011

a kto powiedział ze oryginalny nie zostaje w domu :)
Anonymous - Śro 23 Lut, 2011

Miałem na myśli dorabianie już po fakcie kradzieży auta . Z resztą to czy kluczyk był kopiowany też można podobno odczytac
Janusz - Śro 23 Lut, 2011

Cytat:
pamietam ze jakies glosne sprawy po sadach sie ciagaly czy w takim przypadku ubezpieczyciel moze odmowic wyplaty odszkodowania gdy wlasciciel nie odda kompletu kluczykow

to zależy od tego jaką umowę podpiszesz z ubezpieczycielem :)

PieQt - Śro 23 Lut, 2011

Michał napisał/a:
nie nie piekucie ... wiem ze pisałes powaznie ... ;)

no dobra, złapałeś mnie ;-)

poza tym ta rozmowa jest równie abstrakcyjna jak wiele innych na forum, jak kupię kiedyś furę za grubą kasę i będę się zastanawiał czy stoi tam gdzie ją zaparkowałem - to będę mógł się wypowiedzieć - tak to, to co ja mogę

poza tym do grubych fur podchodzi złodziej od danych samochodów, do tanich - inny, każdy jest mistrzem w swoim fachu (przeważnie)

PiTT - Śro 23 Lut, 2011

8 stron dyskusji... czy Mazda się odnalazła?
:>

mi - Czw 24 Lut, 2011

taka ciekawostka:
http://www.goodluckbuy.co...ker-jammer.html

dzik - Czw 24 Lut, 2011

Janusz napisał/a:

to zależy od tego jaką umowę podpiszesz z ubezpieczycielem :)

Tylko ktory ubezpieczyciel pozwala negocjowac zapisy w umowie?

Janusz - Czw 24 Lut, 2011

dzik napisał/a:

Tylko ktory ubezpieczyciel pozwala negocjowac zapisy w umowie?

bardziej chodziło mi o to ze musi być zapis w umowie na ten temat. Bo negocjować warunków umowy z ubezpieczycielem zazwyczaj się nie da.... podpisujesz albo nie i tyle :)