wszystko pięknie, a jak złodzieje ze spluwą wsiądą do samochodu z Tobą, i mówią, że jedziesz z nimi 2 km z 9mm przy skroni, żeby zobaczyć czy auto nie zgaśnie ... póki złodziej nie robi krzywdy właścicielowi, to nie jest najgorzej - reszta to kwestia ubezpieczenia i nerwów
pieqt - ty takie farmazony piszesz ? ...
tak, na bank ktoś wsiądzie do mojej 10cio letniej mazdy i przystawi mi broń do łba ... czizys krajst ...
generalnie, jak u nas na forum. Spytałem sie o zabezpieczenie i dowiedziałem sie ze komórke mam sobie przykleić do deski ( moze na czoło ) i jakieś historie waszych znajomych które mnie c.h.u.j interesują
sic!
ide pogadać z fiftim moze on mi doradzi.PieQt - Śro 23 Lut, 2011 Michał - to była wypowiedź taka wbijająca się w klimat dyskusji Michał - Śro 23 Lut, 2011 nie nie piekucie ... wiem ze pisałes powaznie ... dzik - Śro 23 Lut, 2011
PieQt napisał/a:
wszystko pięknie, a jak złodzieje ze spluwą wsiądą do samochodu z Tobą, i mówią, że jedziesz z nimi 2 km z 9mm przy skroni, żeby zobaczyć czy auto nie zgaśnie ... póki złodziej nie robi krzywdy właścicielowi, to nie jest najgorzej - reszta to kwestia ubezpieczenia i nerwów
eee 9mm, mam wiekszego
pamietam ze jakies glosne sprawy po sadach sie ciagaly czy w takim przypadku ubezpieczyciel moze odmowic wyplaty odszkodowania gdy wlasciciel nie odda kompletu kluczykowiQ - Śro 23 Lut, 2011 Zawsze mozna na wszelki wypadek dorobic 3ci klucz, czy nie?bizon - Śro 23 Lut, 2011 z dodatkowych zabezpieczen proponuje
a na serio, carlose, wspolczuje Anonymous - Śro 23 Lut, 2011
iQ napisał/a:
Zawsze mozna na wszelki wypadek dorobic 3ci klucz, czy nie?
Ale Michale , taki dorobiony kluczyk poddany ekspertyzie bedzie sie rożnił od orgpP - Śro 23 Lut, 2011 a kto powiedział ze oryginalny nie zostaje w domu Anonymous - Śro 23 Lut, 2011 Miałem na myśli dorabianie już po fakcie kradzieży auta . Z resztą to czy kluczyk był kopiowany też można podobno odczytacJanusz - Śro 23 Lut, 2011
Cytat:
pamietam ze jakies glosne sprawy po sadach sie ciagaly czy w takim przypadku ubezpieczyciel moze odmowic wyplaty odszkodowania gdy wlasciciel nie odda kompletu kluczykow
to zależy od tego jaką umowę podpiszesz z ubezpieczycielem PieQt - Śro 23 Lut, 2011
Michał napisał/a:
nie nie piekucie ... wiem ze pisałes powaznie ...
no dobra, złapałeś mnie
poza tym ta rozmowa jest równie abstrakcyjna jak wiele innych na forum, jak kupię kiedyś furę za grubą kasę i będę się zastanawiał czy stoi tam gdzie ją zaparkowałem - to będę mógł się wypowiedzieć - tak to, to co ja mogę
poza tym do grubych fur podchodzi złodziej od danych samochodów, do tanich - inny, każdy jest mistrzem w swoim fachu (przeważnie)PiTT - Śro 23 Lut, 2011 8 stron dyskusji... czy Mazda się odnalazła?
mi - Czw 24 Lut, 2011 taka ciekawostka:
http://www.goodluckbuy.co...ker-jammer.htmldzik - Czw 24 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
to zależy od tego jaką umowę podpiszesz z ubezpieczycielem
Tylko ktory ubezpieczyciel pozwala negocjowac zapisy w umowie?Janusz - Czw 24 Lut, 2011
dzik napisał/a:
Tylko ktory ubezpieczyciel pozwala negocjowac zapisy w umowie?
bardziej chodziło mi o to ze musi być zapis w umowie na ten temat. Bo negocjować warunków umowy z ubezpieczycielem zazwyczaj się nie da.... podpisujesz albo nie i tyle