Odcinek zaczynał się w 36 sek filmiku, w 57 sek zaczyna się feralny zakręt, w zasadzie był to pierwszy zakręt na tym oesie. Honda ponoć wyskoczyła zupełnie z toru jazdy uderzając z całym impetem w drzewo, jakakolwiek reakcja nawet nie była możliwa, strasznie tragiczny weekend. Wracaliśmy do domu na maxa zdołowani, Sylwestrowi się niestety nie udało wrócić.106 - Pon 11 Kwi, 2011 rozmawialem z osoba z CKRu - wypadek wygladal tak 140 km/h - 0 km/h.
i auto bylo rozcinane juz po 3 minutach od wypadku... niestety nic to nie dalo Jacek - Pią 15 Kwi, 2011 http://sylwesterolszewski.eu/qbica - Pią 15 Kwi, 2011 Jakarti - Pią 15 Kwi, 2011 dobry film.
cliowka ładnie przyfarcil.. a c2ki latajace bokiem to dla mnie potega pare razy probowalem na lublinie i na poczatku permanetnie 180 qbus - Pią 06 Maj, 2011 Michałkowa w wykonaniu Janczaka, jest popiół i masakra, zadupcza aż miło patrzeć. Polecam!
Ktoś się wybiera, jako kierowca, pilot, serwis, na oglądare ?Bad-i - Pon 23 Maj, 2011 ja może wpadne jako team manager Rudego i Loczka GeKo - Pon 23 Maj, 2011 Janczak zawsze powtarzał, że trzeba iść godnie i tak żeby wstydu nie przynosić. Oczywiście jak to się czasami kończyło wiemy , Ogólnie zryty beret chodzi grubo 106 - Pią 10 Cze, 2011 uuu ładna niespodzianka dla zalogi
Virnik nie pojawi się na starcie Rajdu Karkonoskiego, ponieważ decyzją GKSS z dnia dzisiejszego została zawieszona mu licencja za udział w imprezie Kryterium Kamionki.
Zespół zapewnia, że odwoła się od decyzji. Ma na to 14 dni.
jak faktycznie startowal to wg mnie sluszna decyzja GKSS.Jacek - Pią 10 Cze, 2011 i dobrze..jak regulamin to trza się stosować a nie polaczkowaćmatt - Sob 11 Cze, 2011
106 napisał/a:
Virnik nie pojawi się na starcie Rajdu Karkonoskiego, ponieważ decyzją GKSS z dnia dzisiejszego została zawieszona mu licencja za udział w imprezie Kryterium Kamionki.
Zespół zapewnia, że odwoła się od decyzji. Ma na to 14 dni.
Właśnie zastanawiałem się czemu bejca na lawecie wyjeżdżała z jeleniej, to już wszystko jasne ... pokazówkę zrobili z tym zawieszeniem licencji żeby reszta się 3 razy zastanowiła zanim wystartuje w takiej imprezie GeKo - Sob 11 Cze, 2011 Widząc go na zdjęciach kryteriów, myślałem ze impreza ma juz normalny status PZM. Bo nie wierze ze byl na tyle naiwny, że sie nikt nie połapie.